Από τον Στέρλινγκ στον Χαρτ και νίκη για τη Σίτι (vids)

Οι Ραχίμ Στέρλινγκ και Τζο Χαρτ ξεχώρισαν στη φιλική επικράτηση (5-4 στα πέναλτι, 2-2 κ.α.) της Μάντσεστερ Σίτι επί της Ρόμα στη Μελβούρνη για το International Champions Cup. Θετικότατες εντυπώσεις άφησαν οι νεαροί Ιενάτσο (σκόραρε) και Μπέιρκερ. 



Από τον Στέρλινγκ στον Χαρτ και νίκη για τη Σίτι (vids)

Ο Στέρλινγκ που αρχικά έδωσε αφορμή στους οπαδούς της Λίβερπουλ και σε όσους τον θεωρούν υπερεκτιμημένο να τον χλευάσουν με την πτώση του στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, σκόραρε στο 3ο λεπτό από ωραία μπαλιά του Ιενάτσο για το 1-0.

Ο Πιάνιτς «εκτέλεσε» τον Καμπαγιέρο στο 8' με μακρινό δεξί σουτ ισοφαρίζοντας για τους Ρωμαίους, με τους «πολίτες» να επιδεικνύουν υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου.

Με γκολ άρχισε και η επανάληψη όταν στο 51' από πολύ κακό γύρισμα του Άσλεϊ Κόουλ ο Ιενάτσο έτρεξε στη μπάλα και σκόραρε εύκολα για να βάλει ξανά μπροστά στο σκορ το σύνολο του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Οι «τζιαλορόσι» κατάφεραν να ισορροπήσουν κάπως την κατάσταση και να δείξουν μεγαλύτερη διάθεση, φτάνοντας στο τελικό 2-2 στο 86' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιάγιτς.

Στη «ρωσική ρουλέτα», αν και ο Κολάροφ αστόχησε πρώτος στέλνοντας ψηλά τη μπάλα στη δεύτερη εκτέλεση των «πολιτών», οι Ντουμπιά και Κεϊτά νικήθηκαν από τον Χαρτ για να πάρει η Σίτι τη νίκη με το 5-4. 

Δείτε τα γκολ: