Λύτρωση στο παρά πέντε για την Κ21! (video)

Σχεδόν πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα λυτρώθηκε απέναντι στην Σουηδία η εθνική Αγγλίας Κ21, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 χάρη στο φανταστικό τέρμα του Λίνγκαρντ και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στα ημιτελικά του Euro.



Λύτρωση στο παρά πέντε για την Κ21! (video)

Οι Σουηδοί, αν και διεκδίκησαν τις ευκαιρίες τους στην συνέχεια, έδειχναν αν όχι φοβισμένοι υπομονετικοί και αμυντικοί απέναντι στα «τρία λιοντάρια», στα οποία επέτρεψαν να κάνουν παιχνίδι και να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

Το γκολ ωστόσο δεν ήρθε ούτε στο πρώτο ημίχρονο, ούτε για μεγάλη διάρκεια του δευτέρου. Ο Χάρι Κέιν έχασε την καλύτερη ευκαιρία των τυπικά φιλοξενούμενων και ενώ ο χρόνος στο ρολόι τελείωνε και το ενδεχόμενο αποκλεισμού ήταν κάτι παραπάνω από ορατό, ο Τζέσι Λίνγκαρντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) άνοιξε το σκορ σχεδόν πέντε λεπτά πριν το φινάλε με σουτ εκτός περιοχής και χάρισε στην ομάδα του το πρώτο τρίποντο στην διοργάνωση.

Αυτό σημαίνει πως η Αγγλία διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στα ημιτελικά, με την εικόνα να είναι πιο ξεκάθαρη και μετά το τέλος του βραδινού αγώνα ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ιταλία.

Το γκολ του Λίνγκαρντ:

Η βαθμολογία μέχρι στιγμής:

Πορτογαλία 3β. (1 ματς)

Αγγλία 3β. (2 ματς)

Σουηδία 3β. (2 ματς)

Ιταλία 0β. (1 ματς)