Σουηδία – Αγγλία (preview)

Παιχνίδι... do or die για την εθνική ομάδα Ελπίδων της Αγγλίας απέναντι στους Σουηδούς για τη δεύτερη αγωνιστική του β' ομίλου του Euro 2015 στην Τσεχία. Πάση θυσία θέλουν ν' αποφύγουν τα «τρία λιοντάρια» τον τρίτο διαδοχικό αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-21.  



Σουηδία – Αγγλία (preview)

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ υπέστη άδικη ήττα (1-0) στην πρεμιέρα από την Πορτογαλία σε ένα παιχνίδι, πάντως, που θα έπρεπε να πιέσει και να επιτεθεί πολύ πιο νωρίς απ' ότι τελικά το έκανε, όμως πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση.

Η Σουηδία είναι πρώτη στον όμιλο μετά το 2-1 επί της Ιταλίας, με την Αγγλία να ξέρει ότι θα έχει μια τελευταία ευκαιρία για πρόκριση αν πάρει έστω κι έναν βαθμό από το αποψινό παιχνίδι και παράλληλα η Ιταλία δεν πάρει νίκη απέναντι στους Πορτογάλους.

Παρά την ήττα στο πρώτο ματς, τα «τρία λιοντάρια» είναι πεισμωμένα και θέλουν να παρουσιάσουν το πρόσωπο με το οποίο έμειναν αήττητοι στην προκριματική φάση του Euro 2015, ενώ μετρούν 14 νίκες στα τελευταία 16 ματς!

Στα αγωνιστικά, ο Τζον Στόουνς δεν θα είναι διαθέσιμος παρά το «ok» του ιατρικού επιτελείου της Αγγλίας, αφού το ιατρικό πρωτόκολλο για προβλήματα που αφορούν το κεφάλι, δεν επιτρέπει στον ποδοσφαιριστή τη συμμετοχή. Εκτός ως γνωστόν ο Σαΐντο Μπεραΐνο που χάνει όλη τη διοργάνωση με τραυματισμό στο γόνατο, τιμωρημένος για τους Σουηδούς ο Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς.