Απεβίωσε ο πατέρας του Αντσελότι
Ο Τζιουζέπε Αντσελότι εξέπνευσε το πρωί της Πέμπτης στην Γκονσάγκα της Ιταλίας σε ηλικία 87 ετών. Ο πατέρας του προπονητή της Τσέλσι που έπασχε και από διαβήτη το τελευταίο διάστημα αισθανόταν έντονους πόνους και είχε μεταφερθεί σε ειδική κλινική φροντίδας ηλικιωμένων κοντά στο σπίτι του προκειμένου να τον παρακολουθούν στενά αλλά δυστυχώς το μοιραίο επήλθε.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στο Ρετζιόλο την περιοχή που ο πατέρας του «Καρλίτο» έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του. Εκεί εξάλλου βρίσκεται και το σπίτι τη οικογένειας Αντσελότι.
«Είχε πολλά προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Ξέρετε είναι πολύ σκληρό συναίσθημα η απώλεια του πατέρα σου. Αλλά αυτά έχει η ζωή. Όλοι στην ομάδα με στηρίζουν και είναι κοντά μου», δήλωσε ο Αντσελότι για τον εκλιπόντα πατέρα του.
Από την πλευρά της η διοίκηση της Τσέλσι εξέδωσε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της που αναφέρει τα εξής: «Όλοι όσοι αποτελούμε την Τσέλσι εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στον προπονητή του συλλόγου μας και την οικογένεια του. Οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί σας αυτές τις δύσκολες στιγμές».
Αν και η απώλεια ενός συγγενικού προσώπου επηρεάζει και τον πιο σκληρό άνθρωπο ο τεχνικός των «μπλε» θα βρεθεί κανονικά στον πάγκο της ομάδας του την Κυριακή στο ντέρμπι του Λονδίνου με αντίπαλο την Άρσεναλ.






















