Μάικ Μαρς και ο άμεσος συνεργάτης του Μπρένταν Ρότζερς, Κόλιν Πάσκοε, αποτελεί-όπως όλα δείχνουν-παρελθόν από την Λίβερπουλ.
"/>
«Ξηλώθηκε» το επιτελείο του Ρότζερς
ENGLAND365 05.06.2015 | 21.32
Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της αποχώρησης του Μάικ Μαρς και ο άμεσος συνεργάτης του Μπρένταν Ρότζερς, Κόλιν Πάσκοε, αποτελεί-όπως όλα δείχνουν-παρελθόν από την Λίβερπουλ.
Αυτό μεταδίδει το «Skysports», πληροφορίες του οποίου αναφέρουν πως ο Ουαλός βοηθός προπονητή δεν θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους», το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2016.
Η απόφαση για την απομάκρυνση του Πάσκοε πάρθηκε μετά από συνάντηση που είχε ο Ρότζερς με τους Τομ Βέρνερ και Μάικ Γκόρντον.
Πάσκοε και Ρότζερς ήταν συνεργάτες από την Σουόνσι, την οποία άφησαν το καλοκαίρι του 2012.

Διαβάστε ακόμα:
Αποχαιρετά τη Λίβερπουλ ο Μαρς
Χέντερσον: «Ελπίζω να μείνει ο Στέρλινγκ»
Δεν πάει Γιουνάιτεντ ο Στέρλινγκ
newstrack
12.06.2026 | 17:54
Ο Μάρκος Σενέσι ακύρωσε ένα φαγητό με την κοπέλα του σε καλοκαιρινές διακοπές, για τον πιο ωραίο λόγο που θα μπορούσε να συμβεί αυτό για έναν ποδοσφαιριστή! Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο Σκαλόνι και τον καλούσε στην Αργεντινή για το Μουντιάλ!
12.06.2026 | 16:46
Πληροφορίες για το μέλλον του Μοχάμεντ Σαλάχ από τον τερματοφύλακα της Αιγύπτου. Ίσως έχουμε φοβερή ανατροπή. Το είχαμε αναφέρει πριν λίγες μέρες. Υπάρχουν πιθανότητες να μείνει στο «Άνφιλντ». Ρεαλιστικά, δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορεί να αληθεύουν όλα, αλλά θα είναι κάτι πραγματικά απίστευτο. Η Λίβερπουλ πάντως, ειδικά χωρίς τον Σλοτ πλέον, δεν θα είχε ιδιαίτερο πρόβλημα να τον έχει ξανά μαζί της.
12.06.2026 | 16:12
Η Τότεναμ βλέπει πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πέδρο Πόρο, με το όνομά του να συνδέεται και με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι όμως τον θέλει πάρα πολύ και μάλιστα, θα αρχίσουν συζητήσεις με την ομάδα για νέο συμβόλαιο. Τα «σπιρούνια» τον θεωρούν πλέον… untouchable!
12.06.2026 | 15:40
Ο Ρούμπεν Αμορίν λίγους μήνες μετά την απόλυσή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ίσως κάτσει ξανά σε πάγκο ομάδας. Η Μίλαν που ψάχνει προπονητή και έχει συζητήσει με τον πρώην της Κρίσταλ Πάλας, Όλιβερ Γκλάσνερ. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει έρθει σε επικοινωνία με τον σύλλογο της Serie A και δεν αναμένεται να έχουμε κάτι παραπάνω.