Προτείνει το μποϊκοτάζ στο Μουντιάλ ο Ντάικ!

Αποφασισμένος για όλα εμφανίζεται ο πρόεδρος της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γκρεγκ Ντάικ, ο οποίος με δηλώσεις του στο «Sky Sports» ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση που ο Ζεπ Μπλάτερ ανακηρυχθεί εκ νέου πρόεδρος της FIFA, θα προτείνει στην UEFA το μποϊκοτάζ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018!

Advertisement
Προτείνει το μποϊκοτάζ στο Μουντιάλ ο Ντάικ!

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι για τον Γκρεγκ Ντάικ.

Ο πρόεδρος της FA παρουσιάστηκε αρκετά ενοχλημένος με τα γεγονότα που έχουν συμβεί σχετικά με τη FIFA και τις συλλήψεις υψηλόβαθμων στελεχών της και είναι έτοιμος να πάρει τα μέτρα του.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο «Sky Sports», επεσήμανε πως στην περίπτωση που έρθει η επανεκλογή του Ζεπ Μπλάτερ για τον προεδρικό θώκο της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θα ξεκινήσει κύκλο συζητήσεων με τις χώρες της UEFA, προτείνοντας το μποϊκοτάζ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία!

«Δεν θα υπήρχε λόγος να αποχωρήσει η Αγγλία, εάν όλοι οι άλλοι παρέμεναν. Δεν θα είχε κάποια επίδραση. Απλά θα το ξέχναγαν. Αλλά εάν μπορούσε να αποχωρήσει η UEFA, τότε ίσως να είχε έναν αντίκτυπο. Εάν ο Μπλάτερ επανεκλεγεί, τότε θα πρέπει να συζητηθεί κάτι τέτοιο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.