Στην League One με... βασανιστικό τρόπο η Σάουθεντ

Μετά το ισόπαλο 0-0 της κανονικής διάρκειας και το 1-1 της παράτασης, Σάουθεντ και Γουίκομ χρειάστηκαν από 13 εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι για να πάρει η πρώτη την άνοδο στην League One (7-6) έπειτα από έναν βασανιστικό τελικό πλέι οφ στο «Γουέμπλεϊ».



Στην League One με... βασανιστικό τρόπο η Σάουθεντ

Το σκορ για τους τυπικά φιλοξενούμενους άνοιξε πέντε λεπτά μετά την έναρξη της παράτασης ο Ντάνιελ Μπέντλεϊ, για να σημειωθεί η ισοφάριση του Τζο Πίτζοτ στο τελευταίο λεπτό του έξτρα ημιώρου!

Με την ψυχολογία στα ύψη, αυτός ήταν και ο πρώτος που ευστόχησε στα πέναλτι, για να ακολουθήσει το 1-1 από τον Μέρφι. Ο Λιντς κράτησε εκεί το σκορ με απόκρουση με τα πόδια στο σουτ του Κόκερ, με τον Μόουσον να δίνει το προβάδισμα στην Γουίκομ αμέσως μετά.

Ο Λέοναρντ έκανε το 2-2, ο Χέιζ το 2-3, ο Πέιν το 3-3 για να έρθει η σειρά του Μπέντλεϊ να αποκρούσει πέναλτι σε εκτέλεση του Μπλούμφιλντ. Τίμλιν και Μπιν βρήκαν δίχτυα για το 4-4, ενώ το 5-5 έγινε από τους Μπάρετ και Γιάκμπσον. Στον «ξαφνικό θάνατο», Ρέστον και Χόλογουεϊ δεν αστόχησαν, με τον Μπόλγκερ να κάνει το 7-6.

Σε εκείνο το σημείο ο Μπέντλεϊ κατάφερε να «ψαρέψει» τον Γουντ και με την βοήθεια του δοκαριού χάρισε την άνοδο στην ομάδα του.