Επιθετικά για την πρώτη νίκη

Η παρουσία της Ιντερ στον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν επιτρέπει εντός έδρας απώλειες στην Τότεναμ και αναγκάζει την Τβέντε να ψάξει βαθμούς και μακριά από την Ολλανδία. Οι Λονδρέζοι οδηγούνται με τον τίτλο του φαβορί στην αναμέτρηση του «Γουαϊτ Χαρτ Λέιν», αλλά και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα.



Επιθετικά για την πρώτη νίκη

Από την εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στην Γουέστ Χαμ προέρχεται η Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι δεν κατάφεραν να περιορίσουν τους γηπεδούχους και είδαν την εστία τους να απειλείται αρκετές φορές. Τελικά δέχθηκαν το γκολ από τον Πικιόν και δεν βρήκαν απάντηση, παρά το γεγονός ότι είχαν και τις δικές τους ευκαιρίες να σκοράρουν.

Η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ στρέφει την προσοχή της πλέον στο Τσάμπιονς Λιγκ και το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν με την Τβέντε. Η ισοπαλία 2-2 στην πρεμιέρα με την Βέρντερ, αλλά και το άνετο 4-0 επί της Γιουνγκ Μποίς στα προκριματικά δίνουν λόγους στην ομάδα του Λονδίνου να ελπίζει και ο Χάρι Ρέντναπ έδειξε με δηλώσεις του στην Συνέντευξη Τύπου, πως παρά τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα\, προτίθεται να δώσει εντολής επίθεσης από νωρίς.

"Στην έδρα μας όμως και με την ατμόσφαιρα που δημιουργείται πρέπει να επιτεθούμε από την αρχή όπως έγινε με την Γιουνγκ Μπόις. Αυτό πρέπει να κάνουμε στα εντός έδρας παιχνίδια, ειδικά στη φάση των ομίλων" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Χάρι Ρέντναπ και σε αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει σε βασικά στελέχη της ομάδας του. Ο πορτιέρο Γκόμεζ είναι αμφίβολος και δεν αποκλείεται κάτω απο τα γκολποστ να συνεχίσει ο Κουντιτσίνι. Από την άμυνα απουσιάζουν, Ντόουσον, Γκαλάς, Ο'Χάρα, Γούντγκέιτ, ο Κινγκ είναι αμφίβολος και όπως όλα δείχνουν θα δούμε Τσορλουκα και Μπασόνγκ στο κέντρο της άμυνας. Δεν υπολογίζεται και ο επιθετικός Ντεφό.

Πιθανή 11αδα (4-4-2): Κουντιτσίνι (Γκόμες) - Χάτον, Τσορλουκα (Κινγκ), Μπασόνγκ, Εκότο - Λένον, Χαντλστόουν, Μόντριτς, Μπέιλ - Φαν ντερ Φαρτ, Κράουτς

TAGS: