Στιλ: «Θέλω να μείνει στην Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα»

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων και ο άνθρωπος που εργάστηκε με τον Νταβίντ Ντε Χέα στα πρώτα του χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Στιλ, εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του για παραμονή του 24χρονου στο «Ολντ Τράφορντ».



Στιλ: «Θέλω να μείνει στην Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα»

«Ξέραμε ποιον αγοράζαμε. Αγοράζαμε κάποιον που σε λίγα χρόνια θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο, όχι μόνο στην Ευρώπη. Ο Σερ Άλεξ είχε πίστη στους νέους παίκτες, αλλά ποτέ δεν είχε αγοράσει 19χρονο γκολκίπερ. Αλλά τον στήριξε και τώρα βλέπουμε αυτό που περιμέναμε. Ξέραμε φυσικά ότι θα πάρει χρόνο.

Ο Σμάιχελ πήγε στον σύλλογο στα 28 του. Ο Φαν ντερ Σαρ στα 40 του. Ο Ντε Χέα έχει τα καλύτερα χρόνια μπροστά του.Στα 24 του κέρδισε ένα Γιουρόπα Λιγκ, δύο Euro με την Κ21. Έχει νοοτροπία νικητή. Θα έλεγα πως είναι ανάμεσα στους 4-5 καλύτερους του κόσμου και έχει μπροστά του ακόμη για να βελτιωθεί κι άλλο.

Για μένα θα ήταν ιδανικό να μείνει. Έχει κάνει φανταστική δουλειά. Ελπίζω πως το Τσάμπιονς Λιγκ θα αποτελέσει έξτρα δέλεαρ, αλλά μόνο αυτός γνωρίζει την απάντηση όσον αφορά το τι θα κάνει και που θέλει να βρίσκεται» ανέφερε ο νυν κόουτς τερματοφυλάκων της Ντέρμπι Κάουντι, που είχε φύγει από τους «κόκκινους διαβόλους» με την έλευση του Ντέιβιντ Μόγιες.