Μουρίνιο: «Πίστευα ότι ο Τέρι ήταν τελειωμένος»

Έναν Τζον Τέρι σχεδόν... παλαίμαχο παρέλαβε και τον έκανε έφηβο ετών 34! Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει χρησιμοποιήσει τον αρχηγό φέτος σε όλα τα ματς πρωταθλήματος, αυτός δείχνει να περνάει μια δεύτερη νιότη και ο «special one» μίλησε για τον παίκτη που βρήκε όταν επέστρεψε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και τη φανταστική αλλαγή της ψυχολογίας και της κατάστασής του.  



Μουρίνιο: «Πίστευα ότι ο Τέρι ήταν τελειωμένος»

Ο Πορτογάλος έχει ιδιαίτερη σχέση με τον Τζον Τέρι, όπως έχει και με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά και είχε με τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Οι τρεις τους ήταν αυτοί που είχαν βιώσει τα χρόνια των «back to back» πρωταθλημάτων στην πρώτη θητεία του Μουρίνιο στον πάγκο και έχουν αναπτύξει στενούς δεσμούς.

Ο Τζον Τέρι, φέτος, έχει παίξει και στα 37 ματς της αγωνιστικής περιόδου, έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του και με τις εμφανίσεις του, μόνο 34 ετών δεν μοιάζει... Αυτό, είναι αποτέλεσμα και της ασχολίας του «special one» μαζί του.

«Νόμιζα ότι ήταν τελειωμένος... Κοντά στην απόσυρση... Όταν επέστρεψα στην Τσέλσι, ο Τζον είχε να παίξει σε συνεχόμενα παιχνίδια και σε υψηλή ένταση δύο χρόνια! Είχε τραυματισμούς, έδειχνε να μην αποτελεί την πρώτη επιλογή των προπονητών του για την άμυνα. Είχε ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου και ήθελα να τον σεβαστώ και να δω τι θα μπορούσε να κάνει και αν θα μπορούσε να αλλάξει η κατάσταση. Μιλήσαμε ορισμένες φορές, του είπα ότι του χρωστάω πολλά αλλά δεν πρόκειται να του δώσω τίποτα που να μην αξίζει και όλα λύθηκαν. Πάλεψε σκληρά για να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στην ομάδα και πλέον είναι φανταστικός» ήταν τα λόγια του «Μου» για τον ηγέτη των «μπλε».