Τέρι: «Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα μας χειροκροτάει η Τζέραρντ...»

Δύσκολο είναι για τον Τζον Τέρι να σκεφτεί ότι οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ και δη ο Στίβεν Τζέραρντ θα πρέπει να σταθεί και να χειροκροτήσει την Τσέλσι στον «διάδρομο των Πρωταθλητών» που κάνει η αντίπαλος της ομάδας που κατακτά τον τίτλο, στο πρώτο παιχνίδι μετά την εξασφάλιση της κορυφής.  



Τέρι: «Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα μας χειροκροτάει η Τζέραρντ...»

Ο αρχηγός των «μπλε» τρέφει απεριόριστο σεβασμό στον ηγέτη των «κόκκινων» που κλείνει το τεράστιο κεφάλαιο του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ στην καριέρα του και ετοιμάζεται για το MLS μετά το καλοκαίρι.

Για τον λόγο αυτό, αλλά και γενικότερα για το συναίσθημα που ξέρει πόσο πικρό και άβολο είναι να «πρέπει» να χειροκροτήσεις τους πρωταθλητές (δεν υπάρχει κανονισμός που να το επιβάλλει), είπε τα παρακάτω ενόψει του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, το απόγευμα της Κυριακής στο «Στάμφορντ Μπριτζ»:

«Σίγουρα θα είναι περίεργο και θα είμαστε κι εμείς κι αυτοί αμήχανοι. Είναι κι αυτοί επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, θέλουν το καλό της ομάδας τους και θα είναι περίεργο να σταθούν και να μας περιμένουν για να μας χειροκροτήσουν. Δεν μου φαίνεται πολύ σωστό δεδομένης και της παρουσίας του Στίβεν Τζέραρντ που πρέπει να απολαμβάνει τον σεβασμό όλων. Αν όντως γίνει, τότε θα το δεχθούμε και θα είμαστε περήφανοι, όπως και τώρα, για το επίτευγμά μας».