Τέρι: «Αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς ο τίτλος»

Τις προσπάθειες που κατέβαλε κάθε ποδοσφαιριστής της Τσέλσι ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί σαν σύνολο εξήρε ο Τζον Τέρι μετά τη νίκη (1-0) επί της Κρίσταλ Πάλας που επισημοποίησε τους «μπλε» ως Πρωταθλητές Αγγλίας για το 2015! Η μπηχτή στον Ράφα Μπενίτεθ και η ειλικρινής δήλωση για την αδικοχαμένη σύζυγο του Ρίο Φέρντιναντ.  



Τέρι: «Αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς ο τίτλος»

«Είναι απίστευτο το συναίσθημα. Έχουμε δουλέψει όλοι πάρα πολύ για να τα καταφέρουμε. Η Κρίσταλ Πάλας είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και μας ζόρισε στο ματς, όμως ευτυχώς πετύχαμε το γκολ με τον Εντέν και πήραμε τη νίκη που χρειαζόμασταν» είπε αρχικά ο αρχηγός των «μπλε» και συνέχισε, σχολιάζοντας το γεγονός πως έχει παίξει φέτος σε όλα τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ:

«Κάποτε ένας προπονητής είπε ότι δεν μπορούσα να παίζω σε όλα τα ματς και τον διέψευσα. Ξέρει καλά αυτός ποιος είναι... Έχω δίπλα μου σπουδαίους συμπαίκτες και σπουδαίο προπονητή».

Για τον τίτλο είπε: «Είναι πραγματικά αυτό για το οποίο ζω. Πάνε πέντε χρόνια από την τελευταία κατάκτηση του πρωταθλήματος για την ομάδα μας και θα το απολαύσω γιατί όταν περνούν τόσα χρόνια δίχως πρωτάθλημα πονάει...».

Ολοκληρώνοντας τη μίνι – συνέντευξη, θέλησε να μιλήσει για τον χαμό της συζύγου του Ρίο Φέρντιναντ από την επάρατη νόσο και παρά την κόντρα του με την οικογένεια του έμπειρου αμυντικού λόγω της ιστορίας με τον Άντον και τη ρατσιστική επίθεση για την οποία κατηγορήθηκε ο Τζον Τέρι, ανέφερε: «Θα ήθελα εκ μέρους μου αλλά και εκ μέρους ολόκληρης της οικογένειας της Τσέλσι να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια προς τον Ρίο Φέρντιναντ και την οικογένειά του για τον χαμό της συζύγου του».