League One-46η αγωνιστική (preview)

Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της League One θα κρίνει τη δεύτερη ομάδα μετά τη Μπρίστολ Σίτι που θα ανέβει στην Τσάμπιονσιπ. Πρέστον και ΜΚ Ντονς οι διεκδικήτριες, με την πρώτη να έχει την άνοδο στο χέρι της.



League One-46η αγωνιστική (preview)

«Φιέστα» στην έδρα της κόντρα στη Γουόλσολ θα κάνει η πρωταθλήτρια Μπρίστολ Σίτι που από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ.

Το «διπλό» στην έδρα της Κόλτσεστερ, που «καίγεται» για βαθμούς στην ύστατη προσπάθεια για να σωθεί, θα πρέπει να πάρει πάση θυσία η Πρέστον (89 β.) αν θέλει να είναι σίγουρα αυτή που θα κερδίσει την άνοδο.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα περιμένει το αποτέλεσμα της ΜΚ Ντονς κόντρα στην υποβιβασμένη Γέοβιλ. Αν οι Ντονς πάρουν τη νίκη και η Πρέστον ηττηθεί, τότε αυτοί θα καταλάβουν τη 2η θέση. Το ίδιο θα ισχύει και σε περίπτωση ισοβαθμίας καθώς η ΜΚ έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων (+53 έναντι +40).

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Τσέστερφιλντ κοντράρονται σε ένα «αδιάφορο» ματς έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ μαζί με την Σουίντον που αντιμετωπίζει την Λέιτον Όριεντ.

Στον πάτο της βαθμολογίας, με εξαίρεση της Γέοβιλ που είναι ήδη υποβιβασμένη, Λέιτον Όριεντ, Κόλτσεστερ, Κρόουλ, Νοτς Κάουντι, Κρου και Κόβεντρι είναι «μπλεγμένες».

Σέντρα σε όλα τα ματς της League Two στις 14:15.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 46ης αγωνιστικής:

Κρου – Μπράντφορντ

Ντονκάστερ – Σκάνθορπ

Τζίλιγχαμ - Νοτς Κάουντι

Μίλτον Κέινς Ντονς – Γέοβιλ

Ολνταμ Αθλέτικ – Πίτερμπρο

Πορτ Βέιλ – Φλίτγουντ Τάουν

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Τσέστερφιλντ

Μπάρνσλεϊ – Ρότσντεϊλ

Σουίντον – Λέιτον Οριεντ

Μπρίστολ Σίτι – Γουόλσολ

Κρόουλι – Κόβεντρι

Κόλτσεστερ – Πρέστον