Πρωταθλήτρια η Μπέρτον, «έκλεψε» την άνοδο η Μπέρι

Τον τίτλο του πρωταθλητή της League Two κατέκτησε στην τελευταία αγωνιστική η Μπέρτον, ενώ η Μπέρι εκμεταλλεύτηκε την εκτός έδρας ήττα της Σάουθεντ από την αδιάφορη Μόρκαμ και πήρε το τρίτο εισιτήριο της απευθείας ανόδου.



Πρωταθλήτρια η Μπέρτον, «έκλεψε» την άνοδο η Μπέρι

Η δεύτερη Σρούσμπερι ηττήθηκε μέσα στο «σπίτι» της από την Πλίμουθ, κάτι που σήμαινε πως ακόμα και σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος ο τίτλος θα κατέληγε στη Μπέρτον, η οποία ούτως ή άλλως έκανε αυτό που… έπρεπε απέναντι στην Κέμπριτζ (νίκη με σκορ 3-2).

Μαζί με τις Μπέρτον (94 β.) και Σρούσμπερι (89 β.), στη League One ανέβηκε απευθείας και η Μπέρι (85 β.). Και αυτό γιατί νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Τρανμίρ την ίδια ώρα που η Σάουθεντ… αυτοκτονούσε κόντρα στη αδιάφορη Μόρκαμ (ήττα με σκορ 3-1).

Γουίκομ-Πλίμουθ και Σάουθεντ-Στίβενεϊτζ τα ζευγάρια των πλέι οφ ανόδου, από τα οποία θα προκύψουν οι δύο ομάδες που θα παίξουν στον τελικό για το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο που προορισμό τη League One.

Στην ουρά, Τσέλντεναμ και Τρανμίρ είχαν ήδη αποχαιρετήσει και η νέα σεζόν θα τις βρει στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 46ης αγωνιστικής:

Νορθάμπτον – Γουίκομ 2-3

Πόρτσμουθ – Γιορκ 1-1

Σρούσμπερι – Πλίμουθ 0-2

Τρανμίρ – Μπέρι 0-1

Γουίμπλεντον – Τσέλτεναμ 1-1

Νιούπορτ– Όξφορντ 0-1

Άκρινγκτον – Μάνσφιλντ 2-1

Κέμπριτζ – Μπέρτον 2-3

Καρλάιλ – Χάρτλπουλ 3-3

Έξετερ – Ντάγκεναμ 2-1

Λούτον – Στίβενεϊτζ 2-0

Μόρκαμ – Σάουθεντ 3-1