Γουέστ Χαμ - Μπέρνλι (preview)

Ένα… θαύμα χρειάζεται πλέον η Μπέρνλι για να καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ και για να μπορεί να κρατήσει ζωντανές της λιγοστές ελπίδες της θα πρέπει να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με την αδιάφορη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο.



Γουέστ Χαμ - Μπέρνλι (preview)

Η εντός έδρας ήττα (0-1) στη… μάχη επιβίωσης με τη Λέστερ φαίνεται πως αποτέλεσε το τελειωτικό «χτύπημα» για την Μπέρνλι. Η ομάδα του Σον Ντάις έμεινε για πέμπτο ματς χωρίς νίκη, αλλά και χωρίς να σκοράρει, έχοντας μάλιστα συγκεντρώσει σε αυτό το διάστημα μόλις ένα βαθμό.

Οι «clarets» έχουν κολλήσει έτσι στην τελευταία θέση του πίνακα με 26 βαθμούς και πλέον μάλλον θα πρέπει να σκέφτονται από τώρα ξανά την Τσάμπιονσιπ, καθώς η απόστασή τους από την Σάντερλαντ βρίσκεται στους πέντε πόντους, τέσσερις «στροφές» πριν το φινάλε.

Η Γουέστ Χαμ από την πλευρά της στερείτε εδώ και καιρό κάποιου ουσιαστικού κινήτρου και το ενδιαφέρον στο στρατόπεδο των «σφυριών» είναι στραμμένο στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Σαμ Άλαρνταϊς.

Την περασμένη εβδομάδα οι σημερινοί γηπεδούχοι έμεινε στο 0-0 με την ΚΠΡ και συμπλήρωσαν τέσσερα ματς χωρίς νίκη, με δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες από τα μέσα Μαρτίου. Αποτελέσματα που την έχουν αναγκάσει να υποχωρήσει στην 11η θέση, υστερώντας στην ισοβαθμία της Έβερτον.

Στα αγωνιστικά, η Γουέστ Χαμ αναμένεται να παραταχθεί σήμερα χωρίς τους τραυματίες Κάρολ, Τόμκινς και Ντεμέλ, ενώ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος και ο Σακό. Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει στην άμυνα ο 18χρονος, Ρις Μπερκ. Διαθέσιμος και κατά πάσα πιθανότητα βασικός ο Σονγκ.

Ο Σον Ντάις από την άλλη ετοιμάζει τα πάνα του χωρίς να μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Λονγκ και Μάρνεϊ. Αμφίβολος είναι ο Βόουκς, ενώ εξέτισε και επιστρέφει ο Μπαρνς.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Γουέστ Χαμ: Αντριάν, Τζένκινσον, Κόλινς, Μπερκ, Κρίσγουελ, Σονγκ, Κουγιατέ, Νομπλ, Τζάρβις, Ντάουνινγκ, Βαλέντσια

Μπέρνλι: Χίτον, Τρίπιερ, Νταφ, Σάκελ, Μι, Τζόουνς, Άρφιλντ, Μπόιντ, Μπαρνς, Βόουκς, Ινγκς