Ενοχλημένοι με BBC στην Τσέλσι για το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ!

Μπορεί από τη μία το BBC να θέλησε να τραβήξει πλάνα του τροπαίου της Πρέμιερ Λιγκ μέσα από το «Στάμφορντ Μπριτζ» ενόψει της επερχόμενης «στέψης» της Τσέλσι, ωστόσο το γεγονός ότι αυτό έγινε διακριτό από τους ανθρώπους που έκαναν το «tour» του γηπέδου, έχουν ενοχλήσει σε μεγάλο βαθμό τόσο τους «μπλε», όσο και τη διοργανώτρια αρχή της Πρέμιερ Λιγκ!



Ενοχλημένοι με BBC στην Τσέλσι για το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ!

Γκάφα ολκής από το BBC, με το οποίο τα έχουν βάλει αμφότερες Τσέλσι και Πρέμιερ Λιγκ!

Το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο πήρε την άδεια από τους «μπλε» να τραβήξει πλάνα του τροπαίου της Πρέμιερ Λιγκ εντός «Στάμφορντ Μπριτζ», στο πλαίσιο βίντεο-αφιερωμάτων που θα προβληθούν στο πλαίσιο της... επερχόμενης κατάκτησης του πρωταθλήματος από τους Λονδρέζους.

Αυτή η «δουλειά» λοιπόν θα έπρεπε να ολοκληρωθεί κάτω από άκρα μυστικότητα, καθώς ο σύλλογος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δείξει πως έχει ήδη αναδειχθεί πρωταθλητής, την ώρα που βαθμολογικά δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.

Το συγκεκριμένο πλάνο ωστόσο, μάλλον δεν πήγε καλά, καθώς ένα γκρουπ 20 ατόμων που έκαναν το «tour» του «Στάμφορντ Μπριτζ» διέκριναν το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ στο κέντρο του γηπέδου! Το γεγονός ότι άνδρας της ασφάλειας απέτρεψε τη λήψη φωτογραφιών, έκανε κάπως πιο εύκολη, τη... δύσκολη θέση που βρέθηκε η Τσέλσι.