Ρότζερς: «Έχουμε κάνει βήματα μπροστά»

Σίγουρος πως θα τελειώσει σύντομα η «ξηρασία» της Λίβερπουλ από τους τίτλους και θα μπορεί η ομάδα να διεκδικήσει ξανά το πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο Μπρένταν Ρότζερς. «Όταν ήρθα, έτσι όπως ήταν η ομάδα, κανείς δεν μπορούσε να μιλήσει για τρόπαια» ήταν τα λόγια του...  



Ρότζερς: «Έχουμε κάνει βήματα μπροστά»

Οι «κόκκινοι» καλούνται σήμερα στο «KC Stadium» απέναντι στη Χαλ σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 33η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ να ανοίξουν την «ψαλίδα» από τις Τότεναμ και Σαουθάμπτον όσον αφορά την 5η προνομιούχο θέση, ανήμερα, μάλιστα, τελευταίου πρωταθλήματος του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ.

Ο Μπρένταν Ρότζερς τόνισε επί αυτού:

«Όταν ήρθα στη Λίβερπουλ, η ομάδα ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση από τώρα. Ήταν στην 8η θέση και κανείς δεν μιλούσε τότε για τίτλο. Όσα λέγονται και γράφονται πλέον είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που έχουμε κάνει και της αλλαγής της Λίβερπουλ. Έχουμε κάνει βήματα προς τα μπρος και είναι πραγματικά απογοητευτικό και για εμάς που δεν καταφέραμε να διεκδικήσουμε κάποιο τρόπαιο φέτος. Δεν έχω, όμως, καμία αμφιβολία για τις ικανότητές μας. Παραμένω διψασμένος για επιτυχίες και ξέρω ότι βρίσκομαι στον ιδανικό σύλλογο».