Βενγκέρ: «Δεν μπορούσα να πάρω τον Αζάρ»

Αν και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Άρσεναλ και του μάνατζερ του Εντέν Αζάρ ήταν αρκετά προχωρημένες το 2012, τα χρήματα που κατέθεσε η Τσέλσι για την απόκτησή του από τη Λιλ, δεν μπορούσαν σε καμία περίπτωση να δωθούν από τους «κανονιέρηδες», σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ.



Βενγκέρ: «Δεν μπορούσα να πάρω τον Αζάρ»

Στο «κυνήγι» του Εντέν Αζάρ βρέθηκε το 2012 η Άρσεναλ, ωστόσο τα οικονομικά της δεδομένα εκείνη την εποχή δεν της επέτρεψαν να τον κάνει δικό της.

Ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε για την περίπτωση του Βέλγου άσου, τονίζοντας πως δεν είναι στεναχωρημένος για την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης (ο παίκτης πήγε στην Τσέλσι), καθώς οι «κανονιέρηδες» δεν μπορούσαν να τον «χτυπήσουν», με τις προσφορές που είχαν πέσει για τον 21χρονο τότε άσο, να ήταν πολύ υψηλές.

«Δεν έχω μεγάλη λυπη, καθώς εκείνη την περίοδο, τα οικονομικά μας δεν ήταν τόσο καλά, επομένως τα χρήματα που έπεσαν στο τραπέζι δεν μπορούσαμε να τα αντέξουμε. Δεν θα μπορούσαμε να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας, ειλικρινά. Συνδέθηκε με όλους. Δεν ήταν εφικτό για εμάς οικονομικά», επεσήμανε ο Αλσατός κόουτς των «κανονιέρηδων».