League One – 45η αγωνιστική (preview)

Με την Μπρίστολ Σίτι να έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια από την προηγούμενη αγωνιστική, το ενδιαφέρον βρίσκεται στη 2η θέση, την οποία διεκδικούν οι Πρέστον (υποδέχεται η Σουίντον) και ΜΚ Ντονς (εκτός έδρας ματς κόντρα στην Ρότσντεϊλ.



League One – 45η αγωνιστική (preview)

Μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής περιόδου στη League One, η Μπρίστολ Σίτι αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τσέστερφιλντ, σε ένα ματς που «καίγονται» για βαθμούς οι γηπεδούχοι.

Η «μάχη» για τη 2η θέση καλά κρατεί, με την Πρέστον να θέλει πάσι θυσία τη νίκη επί της Σουίτον αν θέλει να παραμείνει στη 2η προνομιούχο θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ.

Ένα βαθμό πίσω της βρίσκεται η ΜΚ Ντονς που ευελπιστεί σε στραβοπάτημα της αντιπάλου της και δική της νίκη επί της Ρότσντεϊλ για να την ξεπεράσει στη βαθμολογία.

Δεδομένα στα πλέι-οφ βρίσκεται η Σουίτον που αντιμετωπίζει την Πρέστον έχοντας και παιχνίδι λιγότερο, ενώ έναν βαθμό χρειάζεται στις δύο τελευταίες αγωνιστικές η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (δοκιμάζεται στην έδρα της Λέιτον Όριεντ), για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ.

Η νίκη επί της αδιάφορης Μπρίστολ Σίτι φτάνει στην Τσέστερφιλντ για να έχει δεδομένη από τώρα τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ ανόδου.

Σέντρα σε όλα τα παιχνίδια της 45ης αγωνιστικής στις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 45ης αγωνιστικής:

Πίτερμπρο – Κρόουλι

Σκάνθορπ – Τζίλιγχαμ

Γουόλσολ – Ολνταμ Αθλέτικ

Γέοβιλ – Πορτ Βέιλ

Μπράντφορντ – Μπάρνσλεϊ

Πρέστον – Σουίντον

Τσέστερφιλντ – Μπρίστολ Σίτι

Ρότσντεϊλ – Μίλτον Κέινς Ντονς

Κόβεντρι – Κρου

Φλίτγουντ Τάουν – Κόλτσεστερ

Νοτς Κάουντι – Ντόνκαστερ

Λέιτον Όριεντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ