Αντεμπαγιόρ: «Ξεχωριστός ο Τέβεζ»

Ο πρώην επιθετικός της Γιουνάιτεντ, Κάρλος Τέβεζ, είναι φέτος σταθερά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Σίτι και αυτό του το αναγνωρίζει πρώτα από όλους ο συμπαίχτης του στη γραμμή κρούσης της ομάδας, Εμμάνουελ Αντεμπαγιόρ.



Αντεμπαγιόρ: «Ξεχωριστός ο Τέβεζ»

«Ο Κάρλος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και σίγουρα ένας από τους καλύτερους επιθετικούς τους πρωταθλήματος. Δείχνει ότι περνάει καλά και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτόν», αναφέρει ο Αντεμπαγιόρ.

«Έχει τόση ενέργεια που το απολαμβάνω να παίζω δίπλα του, γιατί κι εγώ είμαι από τους ποδοσφαιριστές που συνηθίζουν να τρέχουν πολύ. Επειδή είμαι ψηλός, περιμένει πίσω μου στις βαθιές μπαλιές για να πηδήξω για κεφαλιά και να του πασάρω την μπάλα και έτσι συνεργαζόμαστε άψογα.

Έχει εντελώς διαφορετικό στυλ παιχνιδιού σε σχέση με όλους τους επιθετικούς που είχα δίπλα μου. Το γεγονός ότι δεν εγκαταλείπει καμία προσπάθεια ποτέ, είναι καταπληκτικό. Έχω κάνει δίδυμο μπροστά με πολλούς σπουδαίους φορ, αλλά ο Κάρλος είναι ξεχωριστός. Ως γνήσιος Αργεντινός μάχεται ανελλιπώς στους αγώνες και στις προπονήσεις. Πάντα κάνει αποτελεσματικά τη δουλειά του και είμαι χαρούμενος που τον έχω συμπαίχτη».