«Καθαρός» από την PFA ο Στέρλινγκ

Καμία τιμωρία δεν πρόκειται να επιβληθεί στον Ραχίμ Στέρλινγκ από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών, για το περιστατικό με την εισπνοή αεριού γέλιου που έφερε στη δημοσιότητα η «Sun».



«Καθαρός» από την PFA ο Στέρλινγκ

Λίγες ημέρες μετά το συμβάν με τον ναργιλέ, ο νεαρός επιθετικός της Λίβερπουλ είδε να διαρρέουν στον Τύπο φωτογραφίες που τον δείχνουν να εισπνέει αέριο γέλιου. Και μπορεί η συμπεριφορά του Στέρλινγκ έχει επικριθεί ήδη από πολλούς στο Νησί, ωστόσο, ο 20χρονος άσος δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει προβλήματα (τουλάχιστον) με τηνPFA!

Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης, Μπόμπι Μπαρνς, το περιστατικό αυτό αποτελεί «εσωτερικό θέμα» της Λίβερπουλ και η PFA δεν πρόκειται να ασχοληθεί με ότι συνέβη μία ημέρα πριν το ματς των «κόκκινων» με τη Νιούκαστλ.

«Είναι σαφές πως το περιστατικό δεν είναι ευχάριστο, αλλά την ίδια στιγμή δεν έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα. Σίγουρα δεν ήταν ιδανική η συμπεριφορά του, αλλά ο Στέρλινγκ ανήκει σε ένα κορυφαίο κλαμπ, όπως είναι η Λίβερπουλ και έχει γύρω του καλούς ανθρώπους. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ο Μπρένταν Ρότζερς θα ασχοληθεί μαζί του και θα τους εξηγήσει τις ευθύνες που έχει» σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της PFA.