Σουόνσι - Έβερτον (preview)

Σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αν και οι γηπεδούχοι διατηρούν ακόμα μαθηματικές ελπίδες για την. ευρωπαϊκή έκπληξη, Σουόνσι και Έβερτον τίθενται αντιμέτωπες στο «Liberty» για την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ!



Σουόνσι - Έβερτον (preview)

Οι Ουαλοί δείχνουν τελευταία να έχουν βρει τον καλό τους εαυτό, μετρώντας δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά γνωρίζουν καλά ότι οι προσμονές για το θαύμα της πεντάδας δύσκολα θα ικανοποιηθούν. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο -8 από την 5η Λίβερπουλ, συνεπώς ο ρεαλιστικός στόχος είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία. Από το αποψινό ματς θα απουσιάσουν οι Κάρολ και Νόουτον.

Για την Έβερτον είναι μια καλή ευκαιρία να παραμείνει σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων, φτάνοντας στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, επίδοση που δεν θα έχει επαναλάβει τη φετινή σεζόν! Οι νίκες κατά σειρά σε βάρος των Νιούκαστλ, ΚΠΡ και Σαουθάμπτον έχει τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, που δείχνουν σαφώς καλύτερο πρόσωπο από τότε που ολοκλήρωσαν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Ενόψει του σημερινού αγώνα δεν υπολογίζονται οι Χίμπερτ, ΜακΓκίντι, Οβιέδο και Γκίμπσον.

Όσον αφορά την προϊστορία, η Σουόνσι δεν έχει νικήσει ποτέ την Έβερτον σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, μόνο φέτος στο μεταξύ τους ματς στο Λιγκ Καπ. 

Συγκεκριμένα, μετρά μία νίκη, έναντι 9 των «ζαχαρωτών», ενώ τα άλλα 3 ματς έληξαν ισόπαλα.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Ράνχελ, Γουίλιαμς, Φερνάντες, Τέιλορ, Κορκ, Κι, Σέλβι, Ρουτλέτζ, Σίγκουρντσον, Γκομίς.

Έβερτον: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Στόουνς, Γιαγκέλκα, Μπέινς, Όσμαν, ΜακΚάρθι, Μπάρι, Λένον, Λουκάκου, Μιραλάς