Γουέστ Μπρομ – Λέστερ (preview)

Με την ελπίδα για θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα που δίνει για ν' αποφύγει τον υποβιβασμό παρά την πολύ δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, η Λέστερ φιλοξενείται από την Γουέστ Μπρομ για την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Στα... κάτω της η ομάδα του Τόνι Πιούλις, που όμως θέλει να ξεπεράσει την «τεσσάρα» από την ΚΠΡ.



Γουέστ Μπρομ – Λέστερ (preview)

Έπειτα από την επίσκεψη στο «Χόθορνς», η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον θα έχει πέντε από τα εφτά επόμενα παιχνίδια στην έδρα της, μπροστά στο κοινό της που θέλει να τη βοηθήσει ώστε να βρίσκεται και του χρόνου στην κορυφαία κατηγορία. Οι «αλεπούδες» επικράτησαν 2-1 της Γουέστ Χαμ πριν από μια εβδομάδα και έχουν αναθαρρήσει, με τη διαφορά τους από τις θέσεις της σωτηρίας να είναι στους έξι βαθμούς.

Η Γουέστ Μπρομ υπέστη ήττα – σοκ από την ΚΠΡ, η οποία εξέπληξε άπαντες με το τελικό 4-1 στο «Χόθορνς». Οι «baggies» στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, μπορεί να μην κινδυνεύουν άμεσα, όμως δεν σημαίνει αυτό ότι έχουν σωθεί., ενώ μετρούν τρεις ήττες και δύο νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους. Το πρόγραμμά τους είναι αρκετά δύσκολο στη συνέχεια με παιχνίδια κόντρα σε Κρίσταλ Πάλας, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απανωτά και η νίκη στο σημερινό ματς αποτελεί μεγάλη ανάγκη για την ομάδα του Τόνι Πιούλις.

Αξίζει να σημειωθεί πως θα στηθεί μια μικρή γιορτή, στη μνήμη του Τζεφ Αστλ που φόρεσε τη φανέλα της Γουέστ Μπρομ και μάλιστα είχε πετύχει το νικητήριο γκολ στον τελικό Κυπέλλου, το 1968 στο παλιό «Γουέμπλεϊ» κόντρα στην Έβερτον.

Στα αγωνιστικά, ο Γιουσούφο Μολούμπου, από πλευράς γηπεδούχων θα εκτίσει την πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του για την αποβολή του στο παιχνίδι με την ΚΠΡ, ενώ ο Κρεγκ Ντόουσον αναμένεται να επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας.

Ξεπέρασε το πρόβλημα στον Αχίλλειο ο Ματ Άπσον για τη Λέστερ, έτοιμος και ο Ντιν Χάμοντ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γουέστ Μπρομ (4-4-2): Μίχιλ – Ντόουσον, ΜακΌλεϊ, Λέσκοτ, Μπραντ – Σεσενιόν, Φλέτσερ, Γκάρντνερ, Μόρισον – Μπεραΐνο, Ιντέγιε

Λέστερ (4-2-3-1): Σμάιχελ – Ντε Λάετ, Χουτ, Μόργκαν, Σλοπ – Τζέιμς, Καμπιάσο – Μαχρέζ, Νιούτζεντ, Βάρντι – Ουγιόα