«Μπέρδεμα» με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ!

Μάταια οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα περιμένουν να δουν τη νέα εμφάνιση της ομάδας τους, σχεδιασμένη από την Adidas, στην περιοδεία των «κόκκινων διαβόλων» στην Αμερική και αυτό γιατί το παλαιό συμβόλαιο του συλλόγου με την Nike, λήγει στα τέλη Ιουλίου, την περίοδο δηλαδή, που θα βρίσκεται στις ΗΠΑ!



«Μπέρδεμα» με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ!

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε με την «αποκάλυψη» της νέας φανέλας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν έρθει σε 10ετή συμφωνία με την Adidas, αποφέροντάς τους περίπου 750 εκ. λίρες και η περιοδεία της ομάδας στην Αμερική έμοιαζε ιδανική για το λανσάρισμα της νέας εμφάνισης και την «αλλαγή σελίδας» στον προμηθευτή αθλητικού υλικού.

Το ιδανικό όμως, δεν σημαίνει πάντα ότι είναι και πραγματοποιήσιμο. Το τρέχων συμβόλαιο που διατηρεί η Γιουνάιτεντ με τη Nike λήγει στα τέλη Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τότε, η ομάδα είναι αναγκασμένη να φοράει υλικό με το λογότυπο της αμερικανικής εταιρίας.

Συν τοις άλλοις, στη συγκεκριμένη συμφωνία δεν υπάρχει ρήτρα πρόωρης αποδέσμευσης, κάτι που σημαίνει ότι ο σύλλογος θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ φορώντας εμφανίσεις Nike για τις 12 ημέρες που θα παραμείνουν εκεί.

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την 1η Αυγούστου, μία εβδομάδα δηλαδή πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, για να δουν τη νέα φανέλα της ομάδας, με την Adidas μετά από πολλά χρόνια στο στήθος των παικτών.