Αιτιολόγησε την απουσία του ο Μπαλοτέλι (pic)

Εκ νέου ερωτηματικά προκάλεσε η απουσία του Μάριο Μπαλοτέλι από το ματς της Λίβερπουλ κόντρα στη Μπλάκμπερν για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, ωστόσο ο Ιταλός, με μία φωτογραφία στο instagram, φρόντισε να γνωστοποιήσει πως ο λόγος που απουσίαζε, ήταν ο υψηλός πυρετός που είχε.



Αιτιολόγησε την απουσία του ο Μπαλοτέλι (pic)

Τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με τα νέα σχόλια εις βάρος του μετά την νέα απουσία του σε παιχνίδι της Λίβερπουλ, αυτή τη φορά κόντρα στη Μπλάκμπερν για τα ημιτελικά του FA Cup, θέλησε να βάλει ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο Ιταλός ανάρτησε μία φωτογραφία στο instagram στην οποία απεικονίζεται να κρατάει ένα θερμόμετρο το οποίο αναγράφεται η θερμοκρασία των 38,7 βαθμών Κελσίου.

«Τίποτα δεν θα με σταματήσει από το να δω την ομάδα μου να κερδίζει (τουλάχιστον αυτή τη φορά ξέρετε τον πραγματικό λόγο που είμαι έξω). Μου λείπει το γήπεδο τόσο πολύ», ήταν το σχόλιο του 24χρονου επιθετικού.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

@phil.coutinho magic boy! Grande! Nothing stop me to watch my team winning❤️. ( at least this time you know the real reason why I am out) . MISS THE PICTH SO MUCH 😡... #unluckyseason #YNWA #illbeback

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mario Balotelli🇮🇹🗿👪 (@mb459) στις