Λάβρος κατά Στέρλινγκ και Χέντερσον ο Ρέντναπ!

Βλέποντας τα... μηδενικά στα ποσά με τα οποία αγωνίζονται πλέον οι ποδοσφαιριστές στην Πρέμιερ Λιγκ και με τους Στέρλινγκ και Χέντερσον να μην έχουν αποδεχθεί τα πλούσια συμβόλαια που τους προσφέρει η Λίβερπουλ, ο Χάρι Ρέντναπ ξέσπασε και εμμέσως τους χαρακτήρισε άπληστους!  



Λάβρος κατά Στέρλινγκ και Χέντερσον ο Ρέντναπ!

Ο πρώην κόουτς της ΚΠΡ που αποχώρησε από το πόστο του στις αρχές του Φεβρουαρίου λόγω προβλήματος υγείας, μίλησε στο ραδιόφωνο «TalkSport» για τους δύο ποδοσφαιριστές που απασχολούν καθημερινά το ρεπορτάζ της Λίβερπουλ με το θέμα των συμβολαίων τους και όσα είπε, σίγουρα δεν χρειάζονται επεξήγηση...

«Θα έπρεπε και οι δύο να ευχαριστούν το... τυχερό τους άστρο που τους έχει στη Λίβερπουλ, σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο και θέλει η ομάδα να τους κρατήσει.

Ο Στέρλινγκ έχει μια φανταστική πρόταση στ χέρια του και θα έπρεπε να μπαίνει στο γήπεδο και να... μασάει σίδερα! Τα χρήματα που μπορεί να σκέφτεται και να ζητάει θα έρθουν σε μερικά χρόνια αν το δείξει μέσα στο γήπεδο.

Το ίδιο ισχύει και για τον Τζόρνταν Χέντερσον. Είναι αρκετά καλός, έχει προσαρμοστεί, κάνει αυτό που πρέπει, όμως πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ και έχει πολύ μεγάλο δρόμο μπροστά του για να μπορεί να θεωρηθεί ένας από τους καλύτερους της Λίβερπουλ και να μείνει στην ιστορία. Οφείλει να συνεχίσει να βελτιώνεται» ήταν τα λόγια του Ρέντναπ.