League One – 40η αγωνιστική (preview)

Εκτός έδρας δοκιμασία έχει η πρωτοπόρος Μπρίστολ Σίτι η οποία κοντράρεται με την Όλνταμ στο πλαίσιο της 40ης αγωνιστικής της League One. Την Ρότσντεϊλ υποδέχεται στο «σπίτι» της η Πρέστον, με την ΜΚ Ντονς παίζει αύριο η Σουίντον.



League One – 40η αγωνιστική (preview)

Με επτά αγωνιστικές να απομένουν, η Μπρίστολ Σίτι θέλει να διατηρήσει τη διαφορά τουλάχιστον 10 βαθμών (με παιχνίδι περισσότερο) που έχει από τους διώκτες της, παίρνοντας τη νίκη στην έδρα της Όλνταμ

Η Πρέστον από την άλλη, δεν έχει σε καμία περίπτωση περιθώρια απώλειας βαθμών κόντρα στη Ρότσντεϊλ, όντας μόλις τέσσερις βαθμούς μπροστά από την η Σουίντον που αντιμετωπίζει το Σάββατο την ΜΚ Ντονς, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, με μόλις έναν βαθμό διαφοράς.

Την Μπάρνσλεϊ αντιμετωπίζει η 5η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ η Τσέστερφιλντ που «κλείνει» την τετράδα των πλέι-οφ φιλοξενείται από τη Γέοβιλ.

Στην αναμέτρηση της Τετάρτης, η Λέιτον Όριεντ κέρδισε με 1-0 την Κόβεντρι εκτός έδρας. Τα ματς του Σαββάτου είναι προγραμματισμένα για τις 17:00, με εξαίρεση το Ντονκάστερ – Μπράντφορντ που θα διεξαχθεί στις 21:45.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 40ης αγωνιστικής:

Κόβεντρι – Λέιτον Όριεντ 0-1

Γουόλσολ – Νοτς Κάουντι

Γέοβιλ – Τσέστερφιλντ

Πρέστον – Ρότσντεϊλ

Τζίλιγχαμ – Φλίτγουντ Τάουν

Κρου – Κρόουλι

Όλνταμ Αθλέτικ – Μπρίστολ Σίτι

Πορτ Βέιλ – Κόλτσεστερ

Σκάνθορπ – Πίτερμπρο

Ντονκάστερ – Μπράντφορντ

4/4

Μπάρνσλεϊ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Σουίντον – ΜΚ Ντονς