Ιρλανδία – Πολωνία (preview)

Στο Δουβλίνο οι Ιρλανδοί τα καταφέρνουν μια χαρά, όμως, το αποψινό παιχνίδι με την Πολωνία για τον 4ο προκριματικό όμιλο του Euro 2016 είναι ιδιαίτερα ζόρικο για την ομάδα του Μάρτιν Ο'Νιλ.  



Ιρλανδία – Πολωνία (preview)

Η φιλική ήττα (1-0) από τη Σκωτία, την περασμένη Τετάρτη και περισσότερο ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση, έδειξε πολλά πράγματα στον ομοσπονδιακό προπονητή της Ιρλανδίας που είχε λίγες μέρες στη διάθεσή του ώστε να δουλέψει πάνω σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού.

Μαζί με τις Σκωτία και Γερμανία, οι Ιρλανδοί έχουν εφτά βαθιμούς, όμως βρίσκονται στην τέταρτη θέση του ομίλου και παρά τις τρεις νίκες σε τέσσερα ματς στο Δουβλίνο, η φορμαρισμένη Πολωνία μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα. Βέβαια, οι Ιρλανδοί προετοιμάστηκαν για το παιχνίδι με τη νοοτροπία πως πρόκειται για ματς must-win, λόγω και της τεράστιας σημασίας που θα αποκτήσει ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα.

Οι Τζέιμς ΜακΚλιν και Στίφεν Γουόρντ συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση της Παρασκευής και είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα, εκτός αποστολής έμεινε ο Ντάρον Γκίμπσον με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Απών και ο Τζεφ Χέντρικ της Ντέρμπι λόγω προβλήματος, παρτενέρ του Γουέλαν ο ΜακΚάρθι.

Με Λεβαντόφσκι οι Πολωνοί, δίχως Πίστσεκ, Γκροσίτσκι, Γεντρζέσζικ και Ζίρο, ενώ, ο κόουτς της ομάδας σκεφτόταν να αφήσει εκτός και τον Μπλαστσικόφσκι.  

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

1.Πολωνία 10

2.Γερμανία 7

3.Σκωτία 7

4.Ιρλανδία 7

5.Γεωργία 3

6.Γιβραλτάρ 0