Αγγλία- Λιθουανία 2-0 (Ημιχ./ video)

Η Αγγλία έφερε από νωρίς στα μέτρα της την αναμέτρηση και χάρη στο γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ (6') και του Ντάνι Γουέλμπεκ (45') πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-0 επί της Λιθουανίας.  



Αγγλία- Λιθουανία 2-0 (Ημιχ./ video)
Ορεξάτοι οι Άγγλοι, πίεσαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, έκλεισαν στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενους και έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ.
 
Μόλις στο 4' ο Ρούνεϊ είδε την πλασέ του να χτυπά στο δεξί δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα, ενώ δύο λεπτά αργότερα πήρε το... ριμπάουντ από την ασταθή απόκρουση του Αρλάουσκις και με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στο 19' ο φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε και δεύτερο δοκάρι με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά.
 
Τα πάντα έγιναν πιο εύκολα για τα "τρία λιοντάρια" στο 45' όταν ο Γουέλμπεκ, με αρκετή δόση τύχης, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. 
 
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 
Αγγλία: Χαρτ, Κλάιν, Μπέινς, Κέιχιλ, Τζόουνς, Ντελφ, Κάρικ, Χέντερσον, Στέρλινγκ, Γουέλμπεκ, Ρούνεϊ.
 
Στον πάγκο: Γκριν, Σμόλινγκ, Μπάτλαντ, Γιαγκέλκα, Γουόλκοτ, Μίλνερ, Τάουνσεντ, Κέιν, Μέισον, Μπάρκλεϊ, Γκιμπς, Γουόκερ.
 
Λιθουανία:Αρλάουσκις, Ζαλιούκας, Μικούκις, Φρέιντγκεμας, Κιγιάνσκας, Ανριουσκεβίτσιους, Τσβεντούκας, Μικολιούνας, Ζούλπα, Τσέρνιχ, Ματουλεβίτσιους
 
Στον πάγκο: Βίτσιους, Σλάβιτσκας, Βαϊτκούνας, Ζούμπας, Μπενίουσις, Λούκσα, Πάνκα, Στανκεβίτσιους, Μπόροβσκις, Τσερνιάουσκας, Καζλάουσκας, Σιργκέντας.