Ρότζερς: «Μέχρι και δεύτερη θέση...»

Το κάζο της Μάντσεστερ Σίτι στο «Turf Moor» από τη Μπέρνλι, επιτρέπει στη Λίβερπουλ να ... γλυκοκοιτάξει ακόμα και τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, όπως ανέφερε ο Μπρένταν Ρότζερς μετά τη νίκη (1-0) επί της Σουόνσι.  



Ρότζερς: «Μέχρι και δεύτερη θέση...»

Οι «κόκκινοι» συνέχισαν αήττητοι μέσα στο 2015 περνώντας και από το «Liberty Stadium» με το τελικό 1-0 χάρη στο πολύ τυχερό γκολ του Τζόρνταν Χέντερσον.

Με αυτό το «τρίποντο», η ομάδα απέκτησε διαφορά ασφαλείας στην 5η θέση και υποδέχεται την Κυριακή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα ματς – φωτιά για την πρώτη τετράδα.

Ο Μπρένταν Ρότζερς υποστήριξε πως η Λίβερπουλ συνεχίζει απλά την πορεία της δίχως να κοιτάζει τους υπόλοιπους, ωστόσο, δεν έκρυψε τις σκέψεις του για την αναρρίχηση μέχρι και τη δεύτερη θέση.

«Στόχος είναι να τερματίσουμε όσο μπορούμε πιο ψηλά. Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας και η τελευταία ήττα της Μάντσεστερ Σίτι, μας δίνει τη δυνατότητα να παλέψουμε ακόμα και για τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Έχουμε καλό σερί, έχουμε την ψυχολογία με το μέρος μας και θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτό τον ρυθμό. Θα κάνουμε ταμείο στο φινάλε. Συνεχίζουμε και θα δούμε που θα μας βγάλει...» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.