Εγγυήθηκε ο Μουρίνιο για Τέρι!

Παίκτης της Τσέλσι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Τζον Τέρι, όπως εγγυήθηκε στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ενόψει του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ, ο Ζοσέ Μουρίνιο! 



Εγγυήθηκε ο Μουρίνιο για Τέρι!

Ο αρχηγός της Τσέλσι μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι κι ακόμα δεν έχει γίνει κουβέντα με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ό,τι έχει μάθει κι έχει ακούσει είναι σε θεωρητικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που τον ανησυχεί πάρα πολύ. Σε δηλώσεις του που κυκλοφόρησαν σήμερα το πρωί, τόνισε πως θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη του για τον εαυτό του και την οικογένειά του, αφήνοντας υπόνοια πως αν δεν του προσφερθεί νέο συμβόλαιο από τους «μπλε», θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αφού δεν θέλει να αγωνιστεί για καμία άλλη ομάδα! 

Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο Ζοσέ Μουρίνιο ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τη Γουέστ Χαμ για την 28η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ρωτήθηκε για το θέμα και εγγυήθηκε πως ο Τέρι θα βρίσκεται και του χρόνου στην Τσέλσι!

«Πάντα στις περιπτώσεις των σημαντικών παικτών, πρέπει να σκέφτεσαι και την επόμενη μέρα, όμως ο σύλλογος έχει αρκετό καιρό για να το κάνει αυτό όσον αφορά την περίπτωση του Τζον» είπε ο «special one».

Διαβάστε ακόμη: Μουρίνιο: «Πολλά τα λεφτά για Τσεχ»