Τέρι: «Παλεύω για εμένα και την οικογένειά μου»

Με όσες αντοχές του επιτρέπει η ηλικία του να έχει, συνεχίζει να δίνει μάχες για τον εαυτό του και την οικογένειά του, ο Τζον Τέρι, όπως δήλωσε, αναφερθεί στο θέμα του συμβολαίου του με την Τσέλσι.  



Τέρι: «Παλεύω για εμένα και την οικογένειά μου»

Ο αρχηγός των «μπλε» πανηγύρισε και την κατάκτηση του Λιγκ Καπ στον τελικό της Κυριακής απέναντι στην Τότεναμ, πετυχαίνοντας μάλιστα το πρώτο από τα δύο γκολ της ομάδας του.

Μέσα στο γήπεδο δείχνει ότι μπορεί να συνεχίσει με ευκολία να παίρνει την Τσέλσι στις πλάτες του και όπως τόνισε, θα μάχεται μέχρι το φινάλε για τον εαυτό του και την οικογένειά του:

«Παλεύω για το μέλλον μου και θέλω να δώσω ό,τι έχω και δεν έχω μέχρι την τελευταία μέρα της καριέρας μου. Δεν ξέρω πόσος χρόνος μου απομένει κι αν είναι αυτή η τελευταία μου σεζόν, θέλει να ολοκληρωθεί με μια μεγάλη επιτυχία. Παλεύω για τον εαυτό μου, την οικογένειά μου και για ν' αποδείξω σε ορισμένους που με αμφισβητούν ότι μπορώ ακόμα να βοηθήσω. Ξέρω κι έχω μιλήσει μρ τον Ζοσέ που μου έκανε ξεκάθαρο ότι αν συνεχίσω να δίνω μάχες, θα παραμείνω στην ομάδα. Διαφορετικά υπάρχουν κι άλλοι που περιμένουν την ευκαιρία τους».