«Ο διακόπτης γύρισε μετά την ήττα από την Πάλας»

Η βαριά ήττα (3-1) από την Κρίσταλ Πάλας τον περασμένο Νοέμβριο, έκανε άπαντες στη Λίβερπουλ να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πεισμώσουν, με τον Μπρένταν Ρότζερς να κάνει λόγο για καθοριστικό παιχνίδι στη μετέπειτα πορεία της ομάδας και την ξέφρενη τροχιά που έχει χαράξει μέσα στο 2015!  



«Ο διακόπτης γύρισε μετά την ήττα από την Πάλας»

Μετά το ματς στο «Selhurst Park», η κακή Λίβερπουλ είχε μείνει στη 12η θέση της βαθμολογίας, με τρεις σερί ήττες και μόλις μια νίκη σε πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Πλέον, οι «κόκκινοι» έχουν καταφέρει να παραμείνουν αήττητοι στο πρωτάθλημα μέσα στο 2015 και να έχουν κάνει σημαντικά βήματα για την επίτευξη του στόχου τους που είναι μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Ο Μπρένταν Ρότζερς, μιλώντας στο TalkSport, είπε:

«Η ήττα από την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο ήταν καθοριστικό παιχνίδι για να... γυρίσει ο διακόπτης και να πάρουμε τα πάνω μας. Η Πάλας ήταν εξαιρετική εκείνη τη μέρα και δίκαια μας είχε νικήσει. Όφειλα μετά από εκείνο το ματς να σκεφτώ σοβαρά και να προσέξω την ομάδα μου. Σε καμία περίπτωση δεν ήμασταν στην κατάσταση και το επίπεδο που θέλαμε, αλλά νομίζω ότι μετά από εκείνο το ματς όλα πήγαν καλύτερα».