«Χρειάζεται χρόνο ο Ντι Μαρία»

Για μία ακόμα φορά, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Χάαλ, έβαλε «πλάτη» στον Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι, αυτό κόντρα στη Σάντερλαντ, δεν κατάφερε να δείξει πολλά πράγματα, απογοητεύοντας με την εμφάνισή του.



«Χρειάζεται χρόνο ο Ντι Μαρία»

Μόνο εύκολη δεν θεωρεί ο Λουίς Φαν Χάαλ πως είναι η προσαρμογή του Άνχελ Ντι Μαρία στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» ανέφερε πως ο Αργεντινός δεν έχει συνηθίσει τον υψηλό ρυθμό του παιχνιδιού στην Αγγλία, ενώ τόνισε πως πρέπει να του δοθεί παράταση χρόνου, για να δουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

«Έχω ήδη εξηγήσει ότι ο ρυθμός του παιχνιδιού είναι τόσο υψηλός, πολύ υψηλότερος από αυτόν στις άλλες χώρες. Πρέπει να υιοθετήσει την κουλτούρα, επομένως πρέπει να του δώσουμε χρόνο και να ανεβάσουμε την αυτοπεποίθησή του ξανά, αυτό είναι εξίσου σημαντικό», δήλωσε αρχικά.

«Είναι άνθρωπος σαν εμένα και εσένα. Μπορείς να κάνεις λάθη, αλλά είναι ένας κορυφαίος αθλητής. Επομένως πρέπει να ξεπεράσει αυτή την περίοδο», σημείωσε.