Ζήτησε συγγνώμη οπαδός της Τσέλσι

Τη μη συμμετοχή του στα ρατσιστικά συνθήματα κατά τη διάρκεια του συμβάντος στο μετρό του Παρισιού θέλησε να γνωστοποιήσει ένας από τους τρεις οπαδούς της Τσέλσι που αναγνωρίστηκαν.

Advertisement
Ζήτησε συγγνώμη οπαδός της Τσέλσι

Ένας πρώην αστυνομικός ήταν ανάμεσα στους τρεις οπαδούς της Τσέλσι που αναγνωρίστηκαν ως ύποπτοι για την συμμετοχή τους στο ρατσιστικό περιστατικό στο Παρίσι.

Ο 50χρονος άνδρας, μέσω του δικηγόρου του, αρνήθηκε πως είναι ρατσιστής επισημαίνοντας πως μάλιστα είναι ένας από τους διευθυντές ενός ανεξάρτητου οργανισμού για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωση του, ήταν παρών στο περιστατικό, όμως αρνήθηκε πως μετείχε στα ρατσιστικά συνθήματα και δήλωσε πως ταξίδεψε μόνος στο Παρίσι και δεν γνωρίζει κάποιον από τους εμπλεκόμενους στο συμβάν. Μάλιστα, μέσω της ίδιας ανακοίνωσης θέλησε να εκφράσει την «ειλικρινέστατη συγγνώμη» στο θύμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σκοτλαντ Γιάρντ έχει προωθήσει όλα τα στοιχεία στις γαλλικές αρχές, καθώς δεν είναι αρμόδια αυτή να προβεί σε συλλήψεις με δεδομένο ότι το περιστατικό έγινε εκτός Βρετανίας.