League One – 32η αγωνιστική (preview)

Η παραμονή στην κορυφή και η διατήρηση της διαφοράς της με τις υπόλοιπες ομάδες είναι ο μοναδικός στόχος της Μπρίστολ Σίτι, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της Κόλτσεστερ, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της League One.



League One – 32η αγωνιστική (preview)

Η Μπρίστολ Σίτι επέστρεψε την περασμένη αγωνιστική στις νίκες και θέλει να κρατήσει ψηλά το κεφάλι της, παίρνοντας ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, αυτή τη φορά κόντρα στην Κόλτσεστερ εκτός έδρας.

Διαφορά πέντε βαθμών από την πρωτοπόρο έχει η ΜΚ Ντονς (49 β.), η οποία ωστόσο κοιτάει και την «πλάτη» της, με τη Σουίντον να βρίσκεται κοντά. Η νίκη επί της Πίτερμπρο μέσα στο «σπίτι» της, θα διατηρήσει τους Ντονς στην 2η προνομιούχο θέση.

Σε περίπτωση στραβοπατήματος, η Σουίντον (57 β.) έχει την ευκαιρία βρεθεί εκείνη στις θέσεις που οδηγούν στην Τσάμπιονσιπ, με την προϋπόθεση ότι θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην Κρόουλι.

Την ίδια ώρα, η Πρέστον (53 β.) φιλοξενεί την Σκάνθορπ, ενώ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (48 β.) κοντράρεται με την Κόβεντρι. Οι θέσεις των πλέι-οφ «κλείνουν» με την Ντονκάστερ (45 β.) που δοκιμάζεται στην έδρα της Πορτ Βέιλ.

Σέντρα σε όλα τα παιχνίδια της 32ης αγωνιστικής στις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Μπάρνσλεϊ – Κρου

Μπράντφορντ – Γουόλσολ

Κόλτσεστερ – Μπρίστολ Σίτι

Φλίτγουντ Τάουν – Νοτς Κάουντι

Μίλτον Κέινς Ντονς – Πίτερμπρο

Γέοβιλ – Τζίλιγχαμ

Πορτ Βέιλ – Ντονκάστερ

Λέιτον Όριεντ – Όλνταμ Αθλέτικ

Πρέστον – Σκάνθορπ

Ρότσντεϊλ – Τσέστερφιλντ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Κόβεντρι

Σουίντον – Κρόουλι