«Πρέπει να δουλέψει περισσότερο ο Μπαλοτέλι»

Ο Μπρένταν Ρότζερς ναι μεν στήριξε τον Μάριο Μπαλοτέλι για την απόφαση του να εκτελέσει το πέναλτι κόντρα στην Μπεσίκτας, όμως από την άλλη έσπευσε να παρατηρήσει πως ο Ιταλός χρειάζεται…βελτιώσεις.  



«Πρέπει να δουλέψει περισσότερο ο Μπαλοτέλι»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάριο Μπαλοτέλι γίνεται το θέμα συζήτησης στη Λίβερπουλ, αν και αυτή τη φορά έχει αποκαταστήσει εν μέρει τη σχέση του με τα δίχτυα.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ δεν στάθηκε πολύ στην απόφαση του Ιταλού να πάρει τη μπάλα για να εκτελέσει το πέναλτι, αν και δήλωσε ότι δεν ήταν χαρούμενος με το περιστατικό γιατί πρέπει όλοι οι παίκτες να δουλεύουν ως ομάδα, από την άλλη δικαιολόγησε την απόφαση του να αναλάβει την ευθύνη για την εκτέλεση.

Όμως ο Ρότζερς στάθηκε περισσότερο στο τι πρέπει να προσφέρει ο 24χρονος επιθετικός στο παιχνίδι της Λίβερπουλ. «Χρειάζεται να βελτιώσει την εικόνα του παιχνιδιού του, να παίζει περισσότερο στη θέση του, παρά να στέκεται στον αγωνιστικό χώρο» επεσήμανε. «Χρειάζεται να διατηρήσει την αποδοτικότητα στο παιχνίδι του και να δείξει ότι μπορεί να επηρεάσει την ομάδα είτε μπει ως αλλαγή είτε ξεκινήσει βασικός.   Αν δουλέψει περισσότερο, από ότι όταν ήρθε, τότε θα μπορεί να έχει επιρροή» κατέληξε.