Ράμσεϊ: «Έχω υποφέρει από ρατσισμό...»

Το δικό του παράπονο, δίχως να θέλει να στρέψει το ενδιαφέρον στο πρόσωπό του, απευθύνοντας κάλεσμα ώστε να καταπολεμηθεί το φαινόμενο του ρατσισμού, εξέφρασε ο νέος κόουτς της ΚΠΡ, Κρις Ράμσεϊ, σε τοποθέτησή του για όσα συνέβησαν στο Παρίσι από τους οπαδούς της Τσέλσι.  



Ράμσεϊ: «Έχω υποφέρει από ρατσισμό...»

Ο προπονητής των Ρέιντζερς κατέστησε σαφές πως οι ρατσιστές δεν ενδιαφέρονται για το καλό του ποδοσφαίρου και της ομάδας τους και θα πρέπει οι αρμόδιες αρχές και όλοι όσοι μπορούν, να τους αποβάλλουν από τον αθλητισμό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα όσα έχει περάσει και ο ίδιος λόγω του χρώματός του στην ποδοσφαιρική του καριέρα, όμως δεν θέλησε να παρεκκλίνει από την ουσία του θέματος...

«Οι ρατσιστές δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο. Δεν το πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για το καλό του αθλήματος και της ομάδας τους. Θα ήταν πολύ καλό να μάθουμε τι κάνουν οι αρμόδιες αρχές ώστε να αποβάλλουν αυτά τα άτομα από τον αθλητισμό και να μην γίνουμε ξανά μάρτυρες τέτοιων περιστατικών. Έχω βιώσει κι εγώ τον ρατσισμό στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Έχω υποφέρει και δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Πρέπει να επικεντρωθούμε όλοι σε αυτό που έγινε στο Παρίσι και να βοηθήσουμε όλοι για την καταπολέμησή του» ήταν τα λόγια του.