Με Στιλ η κοπή της πίτας στον σύνδεσμο φίλων της Γιουνάιτεντ! (pics)

Ο Λουκ Στιλ έδωσε το «παρών» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αθήνα, εξιστορώντας δικές του αναμνήσεις από την εποχή που βρισκόταν στους «κόκκινους διαβόλους»!



Με Στιλ η κοπή της πίτας στον σύνδεσμο φίλων της Γιουνάιτεντ! (pics)

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Λουκ Στιλ βρέθηκε μαζί με τους εν Ελλάδι οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη λέσχη του Manchester United Greek Supporters Club στο Αιγάλεω, όντας το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου. Ο 30χρονος Αγγλος γκολκίπερ που είχε περάσει από τη Γιουνάιτεντ την τετραετία 2002-06 χωρίς ποτέ να καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής, έμεινε στο κλαμπ μέχρι το τέλος της βραδιάς και παρακολούθησε τη νίκη της παλιάς του ομάδας επί της Πρέστον για Κύπελλο Αγγλίας με 3-1.

Ηταν μια ιδιαίτερη βραδιά, αφού δεν συμβαίνει συχνά να επισκέπτεται τον συγκεκριμένο χώρο ποδοσφαιριστής που έχει σχέση με την ομάδα. Ο Στιλ έβγαλε φωτογραφίες με τους οπαδούς, μοίρασε αυτόγραφα, απόλαυσε το τσάι του και ενθουσιάστηκε με τον χώρο που είδε. «Περίμενα να βρω ένα απλό καφέ με 2-3 κρεμασμένες φανέλες, όχι αυτό που είδα» είπε χαρακτηριστικά.

Το αναμνηστικό που του προσφέρθηκε ήταν μια αγωνιστική φανέλα της ομάδας του κλαμπ (με αυτή που συμμετείχε πρόσφατα σε τουρνουά συνδέσμων ξένων ομάδων) σε χρώμα κίτρινο και πράσινο, τα οποία ήταν τα πρώτα χρώματα της ομάδας όταν ιδρύθηκε το 1978 με την επωνυμία Newton Heath. Την απονομή έκανε ένα από τα εξέχοντα μέλη του συνδέσμου, ο παλιός τερματοφύλακας της ΑΕΚ Σπύρος Οικονομόπουλος.

Ο Αγγλος δεν ασχολήθηκε πολύ με το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αφού περιτριγυριζόταν από κόσμο που τον ενδιέφερε πολύ περισσότερο η Γιουνάιτεντ και το αγγλικό ποδόσφαιρο. Τάχθηκε αναφανδόν υπέρ του Πολ Σκόουλς στην κόντρα των δηλώσεων με τον Λουίς Φαν Χάαλ, δήλωσε έκπληκτος με την έλλειψη πάθους των παικτών της Γιουνάιτεντ στο διάστημα πριν το πρώτο γκολ της ομάδας στο 65’ («ο Σερ Αλεξ δεν θα επέτρεπε ποτέ τέτοια εικόνα» έλεγε χαρακτηριστικά) ενώ έκανε την αποκάλυψη ότι ο Ζέκα είναι φίλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ότι σχεδιάζουν να πάνε μαζί στην Αγγλία για να δουν έναν αγώνα της!

Και ο ίδιος, όμως, είναι οπαδός της συγκεκριμένης ομάδας από τα παιδικά του χρόνια στο Πιτέρμπορο, πριν ακόμα φορέσει τη φανέλα με τον διάβολο. Προέρχεται από οικογένεια που λατρεύει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα ο πατέρας του και ο θείος του που θα έρθουν στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο για το ντέρμπι της Λεωφόρου, θα βρεθούν –κατόπιν σύστασης του ίδιου του Λιουκ- στη λέσχη των οπαδών της Γιουνάιτεντ μία μέρα πριν για να δουν τον αγώνα με τη Σουόνσι!

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά: