League One – 28η αγωνιστική (preview)

Σουίντον και Μπρίστολ Σίτι μοιράζονται την κορυφή με 54 βαθμούς και αμφότερες θέλουν τη νίκη επί των Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Φλίτγουντ Τάουν για να παραμείνουν στις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο.



League One – 28η αγωνιστική (preview)

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα της League One. Σουίντον και Μπρίστολ Σίτι πάνε χέρι-χέρι στον βαθμολογικό πίνακα (54 βαθμούς έκαστη), την ώρα που τα περιθώρια για απώλειες στενεύουν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Η μεν πρώτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ μία μέρα αργότερα, η Σίτι φιλοξενεί στην έδρα της την Φλίτγουντ Τάουν, που διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση στα πλέι-οφ.

Διαφορά δύο βαθμών από τους πρωτοπόρους έχει η ΜΚ Ντονς, η οποία έχει εκτός έδρας δοκιμασία κόντρα στην Κρου, που με τη σειρά της «παλεύει» για να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στους 47 βαθμούς βρίσκεται η Πρέστον που αντιμετωπίζει μακριά από την έδρα της την Κρόουλι, ενώ πολύ πιο πίσω, Τσέστερφιλντ (38 β.) και Ρότσντεϊλ (37 β.) συμπληρώνουν τις θέσεις των πλέι-οφ και δεν σκέφτονται τίποτα άλλο πέρα από το «τρίποντο» κόντρα σε Ντονκάστερ και Κόβεντρι.

Όλα τα ματς έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 17:00, με τις αναμετρήσεις Μπρίστολ Σίτι – Φλίτγουντ Τάουν και Γουόλσολ – Τζίλιγχαμ να διεξάγονται την Κυριακή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής:

Μπάρνσλεϊ – Πορτ Βέιλ

Κρου – Μίλτον Κέινς Ντονς

Μπράντφορντ – Κόλτσεστερ

Τσέστερφιλντ – Ντονκάστερ

Κόβεντρι – Ρότσντεϊλ

Κρόουλι – Πρέστον

Ολνταμ Αθλέτικ – Νοτς Κάουντι

Πίτερμπρο – Γέοβιλ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Σουίντον

Λέιτον Οριεντ – Σκάνθορπ

(1/2)

Μπρίστολ Σίτι – Φλίτγουντ Τάουν

Γουόλσολ – Τζίλιγχαμ