Τσάμπιονσιπ – 28η αγωνιστική (preview)

Στο παιχνίδι που άνοιξε την «αυλαία» της 28ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ, η πρωτοπόρος Μπόρνμουθ νίκησε την Γουότφορντ με 2-0 και παρέμεινε στην κορυφή. Στο Κάρντιφ κόντρα στην ομώνυμη ομάδα δοκιμάζεται η Ντέρμπι Κάουντι, που θέλει απαραίτητα τη νίκη για να βρεθεί και πάλι «συγκάτοικος» στην πρώτη θέση.



Τσάμπιονσιπ – 28η αγωνιστική (preview)

Κανένα περιθώριο για απώλειες δεν έχουν οι ομάδες που διεκδικούν τόσο την απευθείας άνοδο, όσο και μία θέση στα πλέι-οφ.

Η Μπόρνμουθ κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Γουότφορντ με 2-0, επομένως η νίκη της Ντέρμπι επί της Κάρντιφ κρίνεται απαραίτητη για να διατηρηθεί στην κορυφή.

Και αυτό γιατί μόλις έναν βαθμό λιγότερο έχουν οι Μίντλεσμπρο και Ίπσουιτς. Η μεν πρώτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπρέντφορντ, έχοντας μόλις έναν βαθμό διαφορά, ενώ η δεύτερη υποδέχεται στο «σπίτι» της την Γουίγκαν.

Στις 14:15 ξεκινάει η αναμέτρηση της Μπρέντφορντ κόντρα στη Μίντλεσμπρο, ενώ ένα τέταρτο αργότερα υπάρχει σέντρα στο ματς ανάμεσα στη Χάντερσφιλντ και τη Λιντς. Τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν προγραμματιστεί για τις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής:

Μπόρνμουθ – Γουότφορντ 2-0

Μπρέντφορντ – Μίντλεσμπρο (14:15)

Χάντερσφιλντ – Λιντς (14:30)

Κάρντιφ – Ντέρμπι Κάουντι

Τσάρλτον – Ρόδεραμ

Ίπσουιτς – Γουίγκαν

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μίλγουολ

Μπόλτον – Γουλβς

Ρέντινγκ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Μπλάκπουλ – Μπράιτον

Μπέρμιγχαμ – Νόριτς

Μπλάκμπερν – Φούλαμ