League Two – 27η αγωνιστική (preview)

Μάλλον εύκολη αποστολή στην έδρα της Μάνσφιλντ θα έχει η πρωτοπόρος Γουίκομ, την ώρα που η 2η με έναν βαθμό λιγότερο Μπέρτον Άλμπιον, ταξιδεύει την Υόρκη για να αντιμετωπίσει την ομάδα της πόλης.



League Two – 27η αγωνιστική (preview)

Με τη Μπέρτον να βρίσκεται σε απόσταση «αναπνοής» (παίζει κόντρα στην Γιορκ), η Γουίκομ δεν μπορεί να στοχεύει σε τίποτα άλλο, εκτός από τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μάνσφιλντ.

Στην 3η θέση, η Σριούσμπερι με 48 βαθμούς θέλει να παραμείνει στην πρώτη τριάδα. Για να το κάνει ωστόσο αυτό, το τρίποντο κόντρα στην Στίβενεϊτζ εντός έδρας, κρίνεται αναγκαία.

Από 46 βαθμούς έχουν Λούτον και Νιούπορτ Κάουντι, οι οποίες αντιμετωπίζουν της Τσέλτεναμ και Νορθάμπτον αντίστοιχα, στην προσπάθεια που κάνουν να εισέλθουν στις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο.

Την Πόρτσμουθ μακριά από το «σπίτι» της αντιμετωπίσει η 6η Σάουθεντ, ενώ η 7η και τελευταία θέση των πλέι-οφ ανήκει στην Στίβενεϊτζ, που για να την κρατήσει θα πρέπει να περάσει το εμπόδιο της Σριούσμπερι.

Όλα τα παιχνίδια έχουν σέντρα στις 17:00. Το ματς ανάμεσα στην Κέμπριτζ και τη Ντάγκεναμ θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη στις 21:45.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:

Γουίμπλεντον – Άκρινγκτον Στάνλεϊ

Μάνσφιλντ – Γουίκομ

Τσέλτεναμ – Λούτον

Νορθάμπτον – Νιούπορτ Κάουντι

Πόρτσμουθ – Σάουθεντ

Όξφορντ Γιουνάιτεντ – Έξετερ

Σριούσμπερι – Στίβενεϊτζ

Τρανμίρ – Χάρτλπουλ

Γιορκ – Μπέρτον Άλμπιον

Μπέρι – Καρλάιλ

Πλίμουθ – Μόρκαμ

Κέμπριτζ – Ντάγκεναμ (27/1)