League One – 27η αγωνιστική (preview)

Με τη Σουίντον να έχει ένα παιχνίδι περισσότερο και το παιχνίδι της Μπρίστολ Σίτι με την Ντονκάστερ να έχει αναβληθεί, η ΜΚ Ντονς έχει την ευκαιρία με νίκη επί της Μπάρνσλεϊ εντός έδρας να μειώσει στους τρεις βαθμούς τη διαφορά με τους πρωτοπόρους, έχοντας παράλληλα ένα παιχνίδι λιγότερο.



League One – 27η αγωνιστική (preview)

Το προγραμματισμένο ματς της Σουίντον με τη Μπράντφορντ για την 27η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 24/2, κάτι που ισχύει και για την 4η της βαθμολογίας Πρέστον, η οποία θα αντιμετωπίσει στις 17/2 την Γουόλσολ.

Στα αυριανά παιχνίδια, η Φλίτγουντ Τάουν υποδέχεται την Κρόουλι, την ίδια ώρα που η Τζίλιγχαμ φιλοξενεί στην έδρα της την Όλνταμ.

Ανοδική πορεία έχει η Νοτς Κάουντι, που μπορεί να μπει στις θέσεις των πλέι-οφ, αν καταφέρει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Πίτερμπρο. Στην ίδια μοίρα και η Πορτ Βέιλ, η οποία εξίσου με 35 βαθμούς έχει αξιώσεις να μπει στην πρώτη εξάδα, σε περίπτωση που κερδίσει την Κρου.

Η Γέοβιλ αντιμετωπίζει στο «σπίτι» της την Κόβεντρι, ενώ το Σκάνθορπ – Τσέστερφιλντ έχει αναβληθεί. Τα προγραμματισμένα παιχνίδια έχουν ώρα έναρξης στις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:

Γέοβιλ – Κόβεντρι

Νοτς Κάουντι – Πίτερμπρο

Κόλτσεστερ – Λέιτον Όριεντ

Ντονκάστερ – Μπρίστολ Σίτι (Αναβ.)

Φλίτγουντ Τάουν – Κρόουλι

Τζίλιγχαμ – Όλνταμ Αθλέτικ

Μίλτον Κέινς Ντονς – Μπάρνσλεϊ

Πορτ Βέιλ – Κρου

Σκάνθορπ – Τσέστερφιλντ (Αναβ.)

Πρέστον – Γουόλσολ (17/2)

(24/2)

Ρότσντεϊλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Σουίντον – Μπράντφορντ