«Χάσαμε τον Ντι Μαρία λόγω... της άδειας εργασίας»

Την ευκαιρία να αποκτήσει σε ηλικία 17 ετών τον νυν άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άνχελ Ντι Μαρία, είχε ο Αρσέν Βενγκέρ, ωστόσο το γεγονός ότι δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για την έκδοση άδειας εργασίας, «μπλόκαρε» τη μεταγραφή.



«Χάσαμε τον Ντι Μαρία λόγω... της άδειας εργασίας»

Αντίθετος με τους κανονισμούς της έκδοσης άδειας εργασίας για τους ξένους παίκτες που έρχονται να αγωνιστούν στην Αγγλία, είναι ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο προπονητής της Άρσεναλ έχει ζήσει στο... πετσί του την «αδικία» της σχετικής τροπολογίας, μιας και θα μπορούσε να έχει στο δυναμικό του από την ηλικία των 17 ετών τον Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος ωστόσο δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Είχα ανακαλύψει τον Ντι Μαρία όταν ήταν 17 ετών. Τον είδαμε σε ένα διεθνές τουρνουά και θέλαμε να έρθει εδώ, αλλά πήγε στην Πορτογαλία και μετά στην Ισπανία. Γιατί; Επειδή δεν μπορούσε να πάρει άδεια εργασίας στην Αγγλία», δήλωσε αρχικά.

«Τι σημαίνει εάν έρθει στη χώρα ούτως η άλλως αργότερα; Σημαίνει ότι μπορείς να τον φέρεις στην Αγγλία μόνο όταν αξίζει ένα μεγάλο ποσό. Και σε ποιον δίνεις αυτό το μεγάλο ποσό; Πάρει σε έναν σύλλογο όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, που δεν χρειάζονται τα χρήματα. Πρέπει να το σκεφτούμε αυτό», σημείωσε.