Ονόμασαν την κόρη τους YNWA και πάνε «Άνφιλντ»

Οι γονείς της 4χρονης YNWA, και φυσικά οπαδοί της Λίβερπουλ, ετοιμάζονται για το πρώτο τους ταξίδι στο «Άνφιλντ» στα επόμενα γενέθλια της κόρης τους, τον ερχόμενο Μάιο.



Ονόμασαν την κόρη τους YNWA και πάνε «Άνφιλντ»

Το πρώτο όνομα που τους είχε έρθει στο μυαλό ήταν το Τζέραρντ. Στην συνέχεια όμως το ξανασκέφτηκαν και αποφάσισαν πως θα ήταν ιδανικό εάν είχαν αποκτήσει αγόρι.

Η Αϊρίν Ιζαμπέλ Ίβερσεν και ο σύζυγός της εκτός από ερωτευμένοι μεταξύ τους έτρεφαν ανάλογα αισθήματα και για την Λίβερπουλ και έτσι το πρώτο τους παιδί δεν θα... μπορούσε να μην έχει όνομα σχετικό με τον σύλλογο. Έτσι η ιδέα ήρθε από τον ύμνο του.

«Απορρίψαμε το Τζέραρντ αλλά όταν πρότεινα το YNWA ο σύζυγός μου συμφώνησε κατευθείαν. Το πλήρες όνομά της είναι Καρολίν YNWA. Δεν θα μπορούσαμε να την αναγκάσουμε να υποστηρίξει την Λίβερπουλ, αλλά είναι υπερήφανη για το όνομά της.

Ο πατέρας της,της υποσχέθηκε ένα ταξίδι στο «Άνφιλντ» όταν θα γίνει πέντε και πλέον ανυπομονεί πολύ γι’ αυτό. Απολαμβάνει να κάθεται μαζί του και να βλέπει παιχνίδια, φορώντας την φανέλα της ομάδας» σχολίασε.

Κι αν το θεωρείτε παράξενο, ο πρόεδρος του νορβηγικού κλαμπ οπαδών των «κόκκινων», Κρίστιαν Μόλερ, ισχυρίζεται:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Ίσως δεν είναι σύνηθες, αλλά συμβαίνει. Μεταξύ άλλων, κάποτε έμαθα για ένα ζευγάρι που ονόμασε την κόρη του Τία (Tia) από το “This is Anfield”».