League Two – 25η αγωνιστική (preview)

Και το ενδιαφέρον... καλά κρατεί στο πρωτάθλημα της League Two, με τις διαφορές μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν την απευθείας άνοδο, όπως και μία θέση στα πλέι-οφ, να παραμένουν πολύ μικρές.



League Two – 25η αγωνιστική (preview)

Η Γιορκ είναι η ομάδα που θα κληθεί την 25η αγωνιστική να σταματήσει το αήττητο σερί της Γουίκομ, η οποία βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς.

Σε στραβοπάτημα της πρωτοπόρου ελπίζει η Μπέρτον Άλμπιον, με την προϋπόθεση ωστόσο ότι θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάνσφιλντ, για να βρεθεί εκείνη στην κορυφή.

Η Νιούπορτ Κάουντι, θέλει να εκμεταλλευτεί την μεταξύ τους ισοπαλία που έφεραν την Πέμπτη η Σριούσμπερι και η Λούτον (0-0) και να τις ξεπεράσει στη βαθμολογία, σε περίπτωση που καταφέρει με τη σειρά της να πάρει το εντός έδρας τρίποντο με αντίπαλο την Πόρτσμουθ.

Σάουθεντ και Πλίμουθ θέλουν αμφότερες τη νίκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση, ώστε να απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από τις θέσεις που οδηγούν εκτός πλέι-οφ.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Άκρινγκτον Στάνλεϊ και τη Μπέρι αναβλήθηκε. Οι εναπομείναντες αναμετρήσεις του Σαββάτου, είναι προγραμματισμένα για τις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Λούτον – Σριούσμπερι 0-0

Ακρινγκτον Στάνλεϊ – Μπέρι (Αναβ.)

Ντάγκεναμ – Οξφορντ Γιουνάιτεντ

Εξετερ – Νορθάμπτον

Χάρτλεπουλ – Τσέλτεναμ

Μόρκαμ – Τρανμίρ

Σάουθεντ – Πλίμουθ

Γουίκομ – Γιορκ

Νιούπορτ Κάουντι – Πόρτσμουθ

Καρλάιλ – Κέμπριτζ

Στίβενεϊτζ – Γουίμπλεντον