League One – 25η αγωνιστική (preview)

Την ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της League One, έστω και με παιχνίδι περισσότερο, έχει η Μπρίστολ Σίτι, αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Νοτς Κάουντι. Την Δευτέρα κόντρα στην Κόβεντρι δοκιμάζεται η πρωτοπόρος Σουίντον.



League One – 25η αγωνιστική (preview)

Η ισοπαλία της Σουίντον κόντρα στην Φλίτγουντ Τάουν την περασμένη αγωνιστική, έδωσε την ευκαιρία στην Μπρίστολ Σίτι να την φτάσει στην κορυφή, ενώ έχει πλέον τη δυνατότητα να την ξεπεράσει, αν πάρει τη νίκη επί της Νοτς Κάουντι.

Σε περίπτωση που η Σίτι κερδίσει, θα περιμένει τη Δευτέρα να δει αν η Τάουν πάρει με τη σειρά της το τρίποντο κόντρα στην Κόβεντρι και βρεθούν και πάλι μαζί στην πρώτη θέση ή θα παραμείνει μόνη.

Στην 3η θέση με 45 βαθμούς βρίσκεται η Πρέστον, που ταξίδεψε στο Σέφιλντ για την αναμέτρηση με τη Γιουνάιτεντ, την ώρα που η ΜΚ Ντονς που στερείται μόνο ενός βαθμού, αγωνίζεται εξίσου εκτός έδρας κόντρα στην Κρόουλι.

Μπράντφορντ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν έχουν περιθώρια απώλειας βαθμών αν θέλουν να παραμείνουν στην τετράδα των πλέι-οφ και θα πρέπει να πάρουν τη νίκη κόντρα σε Ρότσντεϊλ και Πρέστον αντίστοιχα.

Κοινή ώρα έναρξης σε όλα τα παιχνίδια της League One, στις 17:00. Το ματς Κόβεντρι – Σουίντον θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 21:45.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Κρόουλι – Μίλτον Κέινς Ντονς

Κρου – Τζίλιγχαμ

Όλνταμ Αθλέτικ – Ντονκάστερ

Μπάρνσλεϊ – Γέοβιλ

Πίτερμπρο – Κόλτσεστερ

Λέιτον Όριεντ – Φλίτγουντ Τάουν

Μπρίστολ Σίτι – Νοτς Κάουντι

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Πρέστον

Μπράντφορντ – Ρότσντεϊλ

Γουόλσολ – Σκάνθορπ

Τσέστερφιλντ – Πορτ Βέιλ

Κόβεντρι – Σουίντον (12/1)