Θέλει σαν τρελός να παίξει ο Φάμπρεγας

Τη λέξη «απεγνωσμένα» χρησιμοποίησε ο Σέσκ Φάμπρεγας για να δείξει την θέλησή του να αγωνιστεί σήμερα το βράδυ απέναντι στη Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός ότι οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του.



Θέλει σαν τρελός να παίξει ο Φάμπρεγας

Ο Ισπανός μέσος δεν πήρε μέρος στην χθεσινή προπόνηση της Άρσεναλ, όμως η δίψα του για να αγωνιστεί ενάντια στην ομάδα, από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα είναι τόσο μεγάλη, που ανάγκασε τον Αρσέν Βενγκέρ να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο Φάμπρεγας αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο από την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Μπέρμιγχαμ για το πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να βλέπει το πρώτο παιχνίδι της ομάδας του για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εκτός αγωνιστικού χώρου.

«Από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση, ονειρεύομαι το συγκεκριμένο παιχνίδι και θέλω απεγνωσμένα παίξω. Ποτέ δεν έκρυψα την ευγνωμοσύνη μου για την Μπαρτσελόνα, αφού εκεί έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα και έμαθα πολλά χρήσιμα και ωραία πράγματα» τόνισε ο αρχηγός των «κανονιέρηδων» στην «The Sun» και υποστήριξε πως η Άρσεναλ έχει τη μεγάλη ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσια την πρωταθλήτρια Ευρώπης: «Η Άρσεναλ έχει τις ίδιες πιθανότητες και έχουμε την ευκαιρία να αποδείξουμε στον κόσμο ότι μπορούμε να κοντράρουμε την Μπαρτσελόνα και διεκδικήσουμε τον θρίαμβο. Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί πόσο πολύ θέλω να αγωνιστώ σήμερα».