Φαν Χάαλ: «Σπουδαία μεταγραφή ο Βαλντές»

Εντυπωσιασμένος από τον επαγγελματισμό και τη δίψα του Βίκτορ Βαλντές να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, εμφανίστηκε ο Λουίς Φαν Χάαλ που εξύμνησε τον Ισπανό πορτιέρο λίγο μετά την επισημοποίηση της απόκτησής του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



Φαν Χάαλ: «Σπουδαία μεταγραφή ο Βαλντές»

Ο πρώην τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα ανήκει κι επίσημα πλέον στους «κόκκινους διαβόλους» για τους επόμενους 18 μήνες, έχει αναρρώσει πλήρως από τη ρήξη χιαστών που είχε υποστεί και που τον έθεσε εκτός Μουντιάλ της Βραζιλίας, όμως, περίπου έναν χρόνο μετά το συμβάν, είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει.

«Είμαι χαρούμενος για τον Βίκτορ. Είναι έμπειρος τερματοφύλακας και όσα έχει πετύχει στη θητεία του στη Μπαρτσελόνα μιλούν από μόνα τους. Πάντα έλεγα και θα λέω ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ενδιαφέρεται για τους καλύτερους παίκτες.

Ο Βίκτορ διατήρησε στο ακέραιο τον επαγγελματισμό του καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας του και της επιστροφής του στις προπονήσεις. Ήταν πραγματικά αξιοθαύμαστο και ήταν εξαιρετικός στις τελευταίες προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Θα είναι η δεύτερη επιλογή για τη θέση κάτω απ' τα δοκάρια και πρόκειται για μια πολύ καλή μεταγραφή» δήλωσε γεμάτος χαρά ο Φαν Χάαλ.