Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Φαν Χάαλ

Η εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ακόμα σε μέτριο επίπεδο και όπως δήλωσε ο Λουίς Φαν Χάαλ, είναι δικό του θέμα να βελτιωθεί η ομάδα και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τα τελευταία αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.  



Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Φαν Χάαλ

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετρούν τρεις ισοπαλίες και μια νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ, το απόγευμα της Κυριακής επικράτησαν 2-0 της Γιόβιλ για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, χωρίς όμως να πείσουν με την εμφάνισή του.

Ο Φαν Χάαλ καταλαβαίνει ότι ακόμα δεν έχει φτάσει ούτε... στου δρόμου τα μισά όσον αφορά τη δημιουργία της ομάδας που θέλει, ώστε να μπορεί να πει ότι πλέον έχει τη δική του υπογραφή και για τον λόγο αυτό, τονίζει ότι είναι δικό του θέμα η αναζήτηση λύσεων για τη βελτίωση της Γιουνάιτεντ.

«Έπειτα από τα πρώτα 11 ματς είχαμε 13 βαθμούς και ήξερα ότι οι οπαδοί θα είναι δυσαρεστημένοι. Όταν όμως μπήκα στο γήπεδο, όλοι με χειροκροτούσαν. Ήμουν εξαγριωμένος με τον εαυτό μου γιατί είμαι υπεύθυνος για τα αποτελέσματα της ομάδας και είμαι χαρούμενος που πρόσφατα κάναμε ένα καλό σερί. Ακόμα όμως χτίζουμε την ομάδα. Θα βελτιωθούμε...» δήλωσε ο Ολλανδός.